Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе овој Роналдо еднаш нека се препороди во Мадрид да ѓи направи мајмуни дефанзивците на Барса:toe:

Според Марка 4-3-3...Само јас на местото од Озил би го ставил Кака или Гранеро :toe:

Зашто би стартувал на крај краева Арбелоа лев бек ? Па Марсело и во дефанзива е подобар од него и во офанзива. Једино ако се сака двојно да се појача таа страна може со нив да се игра, а само Арбелоа пред Марсело е тотална утка.

Вечер утакмицава ќе ја има по кафичиве ? Ај ве молам пишете каде сигурно ќе ја пуштаат сакам во град да го проследам натпреварот :)

гг прво полувреме,ставајте ако сакате да фатите 4.10 кофц,на едном гг прво на друго 1 чист... :helou:

го гледам цитатот и немозам да се дочудам за какво мечтаење зборуваш бе глуп4о еден, пак сон каков сон ова е реалност само радувај се на минатото не реал кој се потпира на туѓи играчи нема играч кој стана ѕвезда од реал сите се купени а замисли барселона стана шампион на цел свет со 7 играчи од своја школа ако не и повеке

пак недостижен ма немој и да ти кажам подобро да живееш во ерата која си сега отколку да се радуваш на титули кој само една имаш видено како крева реал

--- надополнето ---

озил неискусен туку игра игра позната во стилот на барселона и фактички се губи сам во толку играчи и за тоа го извади мурињо на првиот меч годинава

--- надополнето ---

инаку озил е најдобриот играч во реал

Глуп4о можиш дома на татко ти да му викаш а не тука мене ... и ете гледаш и самиот колку си се возбудил и со какви погрдни зборови се обраќаш ... комплексите на форум ги исфрлаш ... и се надевам дека има админ кој прати кој како и каде се обраќа ...

garethbale03 Gareth Bale
Hoping Real Madrid and Man Utd play a beautiful final, but 1st El Clasico eh? @Cristiano i hope u score another 25 yarder!

со среќа вечер, па и во купот и во ЛШ против барселона

го гледам цитатот и немозам да се дочудам за какво мечтаење зборуваш бе глуп4о еден, пак сон каков сон ова е реалност само радувај се на минатото не реал кој се потпира на туѓи играчи нема играч кој стана ѕвезда од реал сите се купени а замисли барселона стана шампион на цел свет со 7 играчи од своја школа ако не и повеке

пак недостижен ма немој и да ти кажам подобро да живееш во ерата која си сега отколку да се радуваш на титули кој само една имаш видено како крева реал

--- надополнето ---

озил неискусен туку игра игра позната во стилот на барселона и фактички се губи сам во толку играчи и за тоа го извади мурињо на првиот меч годинава

--- надополнето ---

инаку озил е најдобриот играч во реал
дечко ти брат на гоче да не си му?
кои титули не ги видел он бе?ти колку години имаш бе цреп?5?па твојот ебан тим освојува ла лига последниве 2 години,истото што го направи реал пред тоа.Да не беше Касиљас жими таквото што шпанија ќе освоеше светско,на двапати на робен му одбрануваше 1на1 шанси.

Со среќа вечер, иако убеден сум дека нема да ви биде потребна :wink:.

Поздрав

Добра е замислата на Жозе.....Ми се допага со тоа што Арбелоа ке игра бек а Марсело крило....ЛАЈК
Марсело ке може да му помага на Арбелоа да се справи со Педро и Алвес...
Сега не знам за во нападот...Озил секако би го ставил пред Кака .Примарно зш има повеке утакмици во нозете..
За напред стварно не знам....Дали Му ке се одлучи за брза игра без долги топки или игра со долги топки...
Но како што ми стои Адебајор ке биде стартер.
1.Поради неговата фантастична антиципација на топка
2.Височината.
Реал ке нема проблем да ја шутне топката напред, знаејки дека таму е играч кој може да се избори за неа(слично како Дрогба)
значи за мене овоој состав..
---------------Касиљас-------------------
Рамос----Пепе------Рики------Арбелоа
------Сами-----------Чаби--------------
Крис----------Озил-------------Марсело
-------------Адебајор--------------------
Не сум од оние што кукаат за следната сезона но тој Задњи Везни мора да се најде..Примарноо _ПОЛИВАЛЕНТЕН
Диара,Гаго,Гранеро па и ЛАс ја немаат таа способност да играат во два правца..
Мора да се купи играч сама на ова позиција...
дали ДеРоси дали Швајнштајгер еден таков играч МОРА да се купи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom