Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Hola! :helou:

Јас случајно се најдов овде, па си реков да ви се придружам. Се надевам немате ништо против уште една Мадридистка.
Поздрав!

Добредојде. :)
Иначе незнам колку е точно, можда и знаете...не е битно, дознав дека некои играчи на Барса(клучните играчи-на чело со Меси) биле ставени на допинг тест и во очекување се резултатите. До сето ова довело тоа што играат на сите фронта, нижат победи една по друга, трчаат како коњи, што гледано од страна на експертите е нешто невозможно, без разлика на тоа за колку добро уигран тим се работи. Сепак колку и да се добри тоа што го прават е неизводливо и незамисливо, сепак има и други голем број на јаки тимови, не мора да споменувам на кои се мисли. Ова сакале да не се дава многу во јавност, затоа што во случај да изненадат би било крај за Барселона.
Ако е сето ова точно.....со душа чеакам резултати...:)

П.С. Веќе позната ствар била. -.-' ми кршат филм вака...ахх. ама ако.

Фала!

Добредојде!!.
Мораш сега да ветиш дека ќе доаѓаш да гледаш и да навиваш кога ние од форумот се собираме и гледаме заедно, оти другите форумџики се срамат изгледа..:))
Ах, извини, неможам да ти ветам такво нешто дека не живеам во Македонија. Но ко ќе дојдам долу на недела-две со задоволство би ви се придружила.

Данче?????
Инаку,добредојде....xD.....
Хаха, јас сум, по Серхио ме позна, нели? Незнаев дека и тебе те имало овде. :-) Ема, што се жалат машкиве не сте ги дружеле. :nenene:

--- надополнето ---

Да ве поздравам со фраеров.

tumblr_liet1pzfH81qed0fx.jpg

Е како бе не ги дружиме -.-'
баш сме си дружељубиви. :)

Шо убав муабет.. :pipi: Само продолжете така, глеајте само да не отидете ептен оф-топик. :)

Иначе во врска со допинг тестот што им се прави на Фарса точно е сеа се чекаат резултати.Цела екипа е ставена на допинг тест.Росел почна и да плаче дури :):pos: рече дека ова било заговор против неговиот тим.Кутрите тие :pos::pos::pos:

Нема потреба од паники и глупости...плачење...ајде молим ти се.
они коа више се сигурни дека нема ништо нема што да се замараат уопште...ко ништо да не се десило.
ОК, па и не им е баш сеедно...

И претседателот на Спортинг се согласил да играме ден порано со нив, како би имале повеќе време за натпреварот со Тотенхем. Само овие од LFP не менуваат распоред, не зборам само за Реал, и за Барса и за сите тимови од Шпанија кои играат во Европа. Еве видете кога игравме со Лион првиот натпревар тие наместо во сабота, првенствениот натпревар го одиграа во Петок, Интер исто. А во Италија и Франција во Петок никогаш не се игра фудбал, освен во вакви случаеви. Во сите други лиги (само за Англија не знам) е можно да се направи промена на датумот на одигрување на натпреварот, само во Шпанија не може.

И претседателот на Спортинг се согласил да играме ден порано со нив, како би имале повеќе време за натпреварот со Тотенхем. Само овие од LFP не менуваат распоред, не зборам само за Реал, и за Барса и за сите тимови од Шпанија кои играат во Европа. Еве видете кога игравме со Лион првиот натпревар тие наместо во сабота, првенствениот натпревар го одиграа во Петок, Интер исто. А во Италија и Франција во Петок никогаш не се игра фудбал, освен во вакви случаеви. Во сите други лиги (само за Англија не знам) е можно да се направи промена на датумот на одигрување на натпреварот, само во Шпанија не може.

И јас тоа викам. Ај нека не прават во петок, океј. Али зошто утакмицата со Атлетико се играше во сабота кога можеше во недела, а знаејќи дека игравме со Лион во средата еден од најбитните натпревари... алоо.

Фала!
Хаха, јас сум, по Серхио ме позна, нели? Незнаев дека и тебе те имало овде. :-) Ема, што се жалат машкиве не сте ги дружеле. :nenene:

]

Да,по сликата а и SenoraRamos(никот),и онака твојот пост ме асоцираше на тебе....:)

Икер и купил прстен на Сара од 1100 евра....
Епа,момчиња....пазете.Учете...:P :P
Прстенот кој Карбонеро го носи на раката е од фирмата Картие(модел Trinity)
Прстенот се состои од три споени прстени...Едниот претставува
љубов (розев), другиот пријателство (жолтиот ) и третиот верност (белиот).

Колку е рамантичен нашиот капитен....:smir:

^
^Абе овие од LFP ептен го тупат.Не дека сме за РЕАЛ ама апла се гледа дека на барса и е скроен подобро распоредот.Пример како им беше нив со севиња а како нас со Атлетико.Касиљас даде изајава дека биле уморени па нормално дека ке бидат.Мурињо не јадесе бурек за џабе на пресконефренцијата кога го критикуваше распоредот на реал и поволностите кој ги добиваат други екипи(барса)
Али тоа е јаки сме ние ке издрзиме :)

captur1300727654.jpg

Вака изгледа подобро распоредот... :icon_lol:

Не, озбилно. Многу глупа работа и УЕФА прави со распоредов. Сеа осмина финалево се игра месец и кусур, а четврт и полуфиналето заедно за помало време од тоа. За осминафиналниот реванш имаш 3 недели пауза, за овие 1 недела... глупости!

п.с. добредојте госпожа Рамос! :)

Да,по сликата а и SenoraRamos(никот),и онака твојот пост ме асоцираше на тебе....:)

Икер и купил прстен на Сара од 1100 евра....
Епа,момчиња....пазете.Учете...:P :P
Прстенот кој Карбонеро го носи на раката е од фирмата Картие(модел Trinity)
Прстенот се состои од три споени прстени...Едниот претставува
љубов (розев), другиот пријателство (жолтиот ) и третиот верност (белиот).

Колку е рамантичен нашиот капитен....:smir:
Многу ефтино бе можел малце повеке да даде.Иначе многу ме курчи таа новинарката што му е треба да си ја смени Џенцаката подхитно :)

Овој им е последен одмор. Иначе распоредов е пеколен до крај на сезона, особено ако одиме далеку во Лш. До 23 дуелот со Валенсија ниеден натпревар не е неизбежен, а ке бидат пеколно тешки. Нека соберат сила и храброст овие 2 недели, по 45 мин за репрезентациите и доста е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom