- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
^ Ќе излезат двајцата на терен кој ќе биде подобар ќе стартува во поважните утакмици,шо има тука филозофија.Зашто ако игра Карим во животна,Хиго неможе да биде подобар?
Три, едно во мај.Интересна ждрепка во секој случај... Ако ги елиминирате Тотенхем и ние Шахтјор се гледаме во 1/2 финале... Тогаш ќе гледаме 4 ЕЛ КЛАСИКА во април, и тоа ќе биде дефинитивно најубавиот април...![]()
Точно. Но сега Игуаин ке биде тој што ке треба да влегува од клупа и да се докажува. Верувам јас во него и се надевам дека ке се врати во потребната форма што поскоро.^ Ќе излезат двајцата на терен кој ќе биде подобар ќе стартува во поважните утакмици,шо има тука филозофија.Зашто ако игра Карим во животна,Хиго неможе да биде подобар?
Тоа е уште подобро за Мурињо, камо да се врати Игуаин и да биде способен да игра барем по 45 минути, секако тоа е голем плус за нас.Е ова ме плашеше...шо прајме сега??Игуаин има кредит од претходните години за прв тим,ама и Карим игра во животна форма,и е најдобар поединец во последниов месец....Адебајор...па и тој..Тешки маки ќе има Мурињо,само да не дојде до расправии во соблекувалната!
Не е толку страшно, но до душа може да е проблем дали тие двајца би можеле да играат заедно. Но и да не играат заедно, распоредот е густ, ќе се менуваат постојано. Бензема може да има кредит у ЛШ, Пипа у лига... Адебајор ќе си биде резерва.Е ова ме плашеше...шо прајме сега??Игуаин има кредит од претходните години за прв тим,ама и Карим игра во животна форма,и е најдобар поединец во последниов месец....Адебајор...па и тој..Тешки маки ќе има Мурињо,само да не дојде до расправии во соблекувалната!
Мислиш до толку слаби да сме..,а мене просто не ми се верува дека Реал,односно Мурињо ќе си дозволи сите 3 титули да ги загубиме на сметка на Барселона....) До талкав малер не верувам дека сме......
хаххахха,пробав да се изразам поблагоМислиш до толку слаби да сме..)
Поодморени ќе ги имаме Роналдо и Ди Марија, со други комбинации и Озил, а тоа ни одговара за наредниве натпревари.Тоа е уште подобро за Мурињо, камо да се врати Игуаин и да биде способен да игра барем по 45 минути, секако тоа е голем плус за нас.
Ќе може да прави милион комбинации, Игуаин и Бензема во криза можат да играат и како крила шо му дава поголеми можности на Мур, како и да е, крила имаме одлични, играчи од средината на теренот Чаби, Кедира, Лас па и Гранерчо што во секој момент можат да одговорат на предизвикот, одбраната се подобра и подобра, Албиол и Гарај во секој момент можат да помогнат, Арбелоа крпи дупки, Марсело се подобар, шо сакате повеќе.
Како што идат натпревариве ќе биде се погусто, секој трет ден натпревари ќе има и тоа врвни, ќе прават грешки и Барса и Реал, важно ќе има борба.
а кој вели дека мора да се браниме ?Пер, едноставно не гледам начин како тоа ние би поминале. Да, може и ќе ги тепаме на Бернабе, ама не гледам начин како ќе успееме да се одбраниме и 90 минути на Камп Ноу. И лани сето ова со Интер за мене изгледаше речиси невозможно, особено кога Барса поведе на Џузепе Меаца со 0 - 1, но се деси тоа што се деси.Тоа за понатаму, да го поминеме прво Тотенхем, па со Барселона што биде нека биде, многу фактори ќе зависат тогаш.
Прво се игра реваншот па после другото или како?Многу има до ЛШ уште три недели у пм... а реваншот се игра за една недела, bullshit!