Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Ќе излезат двајцата на терен кој ќе биде подобар ќе стартува во поважните утакмици,шо има тука филозофија.Зашто ако игра Карим во животна,Хиго неможе да биде подобар?

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Интересна ждрепка во секој случај... Ако ги елиминирате Тотенхем и ние Шахтјор се гледаме во 1/2 финале... Тогаш ќе гледаме 4 ЕЛ КЛАСИКА во април, и тоа ќе биде дефинитивно најубавиот април... :vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.524
Интересна ждрепка во секој случај... Ако ги елиминирате Тотенхем и ние Шахтјор се гледаме во 1/2 финале... Тогаш ќе гледаме 4 ЕЛ КЛАСИКА во април, и тоа ќе биде дефинитивно најубавиот април... :vozbud:
Три, едно во мај.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ Ќе излезат двајцата на терен кој ќе биде подобар ќе стартува во поважните утакмици,шо има тука филозофија.Зашто ако игра Карим во животна,Хиго неможе да биде подобар?
Точно. Но сега Игуаин ке биде тој што ке треба да влегува од клупа и да се докажува. Верувам јас во него и се надевам дека ке се врати во потребната форма што поскоро.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Е ова ме плашеше...шо прајме сега??Игуаин има кредит од претходните години за прв тим,ама и Карим игра во животна форма,и е најдобар поединец во последниов месец....Адебајор...па и тој..Тешки маки ќе има Мурињо,само да не дојде до расправии во соблекувалната!
Тоа е уште подобро за Мурињо, камо да се врати Игуаин и да биде способен да игра барем по 45 минути, секако тоа е голем плус за нас.
Ќе може да прави милион комбинации, Игуаин и Бензема во криза можат да играат и како крила шо му дава поголеми можности на Мур, како и да е, крила имаме одлични, играчи од средината на теренот Чаби, Кедира, Лас па и Гранерчо што во секој момент можат да одговорат на предизвикот, одбраната се подобра и подобра, Албиол и Гарај во секој момент можат да помогнат, Арбелоа крпи дупки, Марсело се подобар, шо сакате повеќе.

Како што идат натпревариве ќе биде се погусто, секој трет ден натпревари ќе има и тоа врвни, ќе прават грешки и Барса и Реал, важно ќе има борба.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ozil (18.03.11): Копачките мораат да бидат лесни. Овие се перфектни, многу лесни и кога ги носам се чувствувам комотно. Не би можел да играм со други.
Barcelona игра со истиот тим долго време. Ние имаме млада екипа со голем потенцијал, се движиме по добар пат и се растеме. Со секој натпревар сме се подобри и посилни. Убеден сум дека мо...жеме да формираме добар систем на игра и да ја победиме Barcelona.
Нашата цел е да продолжиме да победуваме и да се формираме како екипа, и секако да освојуваме титули. Дојдов во Real Madrid поради тоа и сигурно ќе го постигнам тоа.
Во Real Madrid се чувствувам одлично. Се уште ништо не сум постигнал, но имам цели и ќе дадам се за да ги достивгнам.
Khedira исто така е на добар пат, и е важен играч. Можеби не му оди добро во последниот период, но тука е за да научи и сигурно тоа ќе го направи.
Mouriho е специјален. Секогаш бара максимум, 100% посветеност, но и да уживаш додека го даваш максимумот и токму тоа го правиме, особено на тренинзите. Секогаш се смее, прави шеги и зборува со нас што е многу важно. Секогаш ги следи нашите натпревари со репрезентација и веднаш ни честита ако победиме.

Член од
4 август 2010
Мислења
318
Поени од реакции
189
Једино што осеќам дека 2 метрашот ќе папа ќотек ко магаре а Бејл нема да мрдне (после Роналдињо, не знам некој да му кршел кичма на Рамос)... И дека Реал оди до финале... друго не знам :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Убава ждрепка.....Ван дер Ваарт повторно во акција....:) Тотенхем е доста стабилен тим,посебно оваа година.....Dislike затоа што прво играме дома.Најубаво е кога сме на гости,па да знаеме на што сме.....Не ни се падна сеа Челзи,се гледаме со Челзи во финале и така...........Реал Мадрид може да освои се сезонава,а може да не освои и ништо......:)

Најинтересни се Јунајтед и Челзи.........Како се погодија жити се...
Не знам зошто мора да се плашиме од Барселона.Од исходот на утакмиците со неа важат сите 3 титули(со помала веорјатност Ла Лига),а мене просто не ми се верува дека Реал,односно Мурињо ќе си дозволи сите 3 титули да ги загубиме на сметка на Барселона....:)) До талкав малер не верувам дека сме......

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Е ова ме плашеше...шо прајме сега??Игуаин има кредит од претходните години за прв тим,ама и Карим игра во животна форма,и е најдобар поединец во последниов месец....Адебајор...па и тој..Тешки маки ќе има Мурињо,само да не дојде до расправии во соблекувалната!
Не е толку страшно, но до душа може да е проблем дали тие двајца би можеле да играат заедно. Но и да не играат заедно, распоредот е густ, ќе се менуваат постојано. Бензема може да има кредит у ЛШ, Пипа у лига... Адебајор ќе си биде резерва. :)

Би сакал да видам формација со Бензема како крило, и Игуаин напред, но се мислам дека тоа нема да испадне добро... :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.524
,а мене просто не ми се верува дека Реал,односно Мурињо ќе си дозволи сите 3 титули да ги загубиме на сметка на Барселона....:)) До талкав малер не верувам дека сме......
Мислиш до толку слаби да сме.. :))

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Тоа е уште подобро за Мурињо, камо да се врати Игуаин и да биде способен да игра барем по 45 минути, секако тоа е голем плус за нас.
Ќе може да прави милион комбинации, Игуаин и Бензема во криза можат да играат и како крила шо му дава поголеми можности на Мур, како и да е, крила имаме одлични, играчи од средината на теренот Чаби, Кедира, Лас па и Гранерчо што во секој момент можат да одговорат на предизвикот, одбраната се подобра и подобра, Албиол и Гарај во секој момент можат да помогнат, Арбелоа крпи дупки, Марсело се подобар, шо сакате повеќе.

Како што идат натпревариве ќе биде се погусто, секој трет ден натпревари ќе има и тоа врвни, ќе прават грешки и Барса и Реал, важно ќе има борба.
Поодморени ќе ги имаме Роналдо и Ди Марија, со други комбинации и Озил, а тоа ни одговара за наредниве натпревари.
Уште Каналес и Адебајор да се подобрат и ќе ги имаме во форма сите играчи.
Како не го вбројувам, не очекувам ништо од него, само продажба на лето :)

Туку на дуелов со Тотенхем ме плаши Пепе да не направи глупост и да добие ран црвен картон. Крауч е валкан играч овој ако наседне на провокација може да го добие.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Пер, едноставно не гледам начин како тоа ние би поминале. Да, може и ќе ги тепаме на Бернабе, ама не гледам начин како ќе успееме да се одбраниме и 90 минути на Камп Ноу. И лани сето ова со Интер за мене изгледаше речиси невозможно, особено кога Барса поведе на Џузепе Меаца со 0 - 1, но се деси тоа што се деси. :) Тоа за понатаму, да го поминеме прво Тотенхем, па со Барселона што биде нека биде, многу фактори ќе зависат тогаш.
а кој вели дека мора да се браниме ?
само ај прво да го поминеме Тотенхем...
од ждребот сум задоволен, ма да јас го чекав Манчестер, мислам дека интересни дуели ќе беа тоа :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Многу има до ЛШ уште три недели у пм... а реваншот се игра за една недела, bullshit!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom