Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Diego Lopez GK Villareal
Borja Valero Villareal

g0103.jpg

Го давам и ич око нема да ми трепне.. :)

Не верувам да дават толку пари, а ни Кака не би сакал да иде таму....

Летово најверојатно ќе вратат еден од парот Парехо/Калехон или како и да се чита типчето што игра крило во Еспањол. А можеби и двајцата.

Солидна замена за крилата, подобра од Леон. Но тогаш се намалуваат шансите за Сарабиа наредна сезона.

заедно и бензема гратис... само нека се губат од тука, доста беше нивното молење да заиграат ко шо треба

Све ти е во ред, само на едно место има уште еден проблем. Кака ниту малце не беше пцуен од никого...

Кака беше повреден 7 месеци, затоа не беше пцуен :) Ако алудираш за тоа што телето е пцуено постојано, па ја би ти рекол да се запрашаш зошто е тоа така :)

Го глеам сеа Давид Луиз за Челзи, растура малиот, ми текнува едно време дека и ние бевме заинтересирани за него, но никој не го посакуваше поради големата цена ко божем ние парите од џеб ги даваме, и тоа што доаѓа од послабо првенство. Колку само добро ќе беше да го купевме без разлика на цената, нека беа тоа и 35 милиони, решение за одбраната во наредните десет години.

Го глеам сеа Давид Луиз за Челзи, растура малиот, ми текнува едно време дека и ние бевме заинтересирани за него, но никој не го посакуваше поради големата цена ко божем ние парите од џеб ги даваме, и тоа што доаѓа од послабо првенство. Колку само добро ќе беше да го купевме без разлика на цената, нека беа тоа и 35 милиони, решение за одбраната во наредните десет години.

i da go zemavte sea ke kukase po Albiol,vo slucaj posledniot da zavrsese vo Chelsea :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom