Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја споредувам ја нашата игра со играта на Барса. Туку муабетот ми беше дека неможеме да се вадиме на тоа дека противниците играле бункер против нас. Сами сме си криви што неможеме да дадеме гол, никој друг не ни е крив.

Фактот е дека се игра многу очајно со шутеви од далеку да се постигне некаков гол за да им биде после полесно. Значи Мурињо еден глуп, еднаш нека го седне Роналдо на клупа типот не е бог како во Манчестер па да зависи све од него...хммм Чаби никој не го спомна:raz:

--- надополнето ---

Не ја споредувам ја нашата игра со играта на Барса. Туку муабетот ми беше дека неможеме да се вадиме на тоа дека противниците играле бункер против нас. Сами сме си криви што неможеме да дадеме гол, никој друг не ни е крив.

Ова ни се дешава многу долго време.

Абе си растура он во Копа Дел Реј и во ЛШ, во Примера едноставно не му иде. :icon_mrgr

Да бе против Леванте и Оксер.

Фактот е дека се игра многу очајно со шутеви од далеку да се постигне некаков гол за да им биде после полесно. Значи Мурињо еден глуп, еднаш нека го седне Роналдо на клупа типот не е бог како во Манчестер па да зависи све од него...хммм Чаби никој не го спомна:raz:

А Бензема да го прати во Кастиља? ама и таму ќе седи на клупа Мората ќе пред него.
Да не беше Роналдо немаше да бидеме ни сега кај што сме. За повеќе од половината дадени голови директен виновник е Роналдо. Кој ќе ја мрда играта? Кака или Ди Марија?

Да бе против Леванте и Оксер.

А Бензема да го прати во Кастиља? ама и таму ќе седи на клупа Мората ќе пред него.
Да не беше Роналдо немаше да бидеме ни сега кај што сме. За повеќе од половината дадени голови директен виновник е Роналдо. Кој ќе ја мрда играта? Кака или Ди Марија?

Епа вака вие само палете се на него и правете го тоа што не е, и он ќе си вика после овие слепи фанови се задоволни и со оваа игра што трчам на моменти и шутирам од кај стигнам.

Епа вака вие само палете се на него и правете го тоа што не е, и он ќе си вика после овие слепи фанови се задоволни и со оваа игра што трчам на моменти и шутирам од кај стигнам.

Ти си тој кој се пали на глупи играчи, а ние другите сме само реални. Да беше подобар твојот омилен Бензема ќе беше многу поарно.
Биди реален и признај си дека не го бива и размисли малку со главата кој дава најмногу голови и кој е другиот покрај Алонсо што го креира нападот

Роналдо е моментално дупка бе, не го бранете. Тотален контраст на тоа што беше до јануари.

А и коментаторот вчера на Алфа имаше една од ретките добри забелешки, дека имаме очајни центаршути. Единствено тие од Ди Мариа се остри, другите од Озил, Алонсо, Рамос паѓаат од небо. Зборам за центаршут за удар со глава, тие треба да бидат брзи и остри, не балон топки.

Ти си тој кој се пали на глупи играчи, а ние другите сме само реални. Да беше подобар твојот омилен Бензема ќе беше многу поарно.
Биди реален и признај си дека не го бива и размисли малку со главата кој дава најмногу голови и кој е другиот покрај Алонсо што го креира нападот
Што ти е па на тебе?? вчера и јас се нафурав и го пцуев, а за кој сакам јас ќе си навивам, нема само за Роналдо ко Златко коа ми кажа ти се палиш на грди, а јас на убави:pos2:

--- надополнето ---

Роналдо е моментално дупка бе, не го бранете. Тотален контраст на тоа што беше до јануари.

А и коментаторот вчера на Алфа имаше една од ретките добри забелешки, дека имаме очајни центаршути. Единствено тие од Ди Мариа се остри, другите од Озил, Алонсо, Рамос паѓаат од небо. Зборам за центаршут за удар со глава, тие треба да бидат брзи и остри, не балон топки.

Моментално освен Озил кој трча и се труди ама неможе сам ништо да придонесе во полза на тимот, друг никој не вреди во тимот.

Бензема е гомно, ама Роналдо уште тродупло поголемо гомно од Бензема. На добрите играчи како што е Меси моментално се случува 1 до 2 утак максимум да не му идат...сеа мислам си задоволен Алекс тхе Греат:pipi:

И Озил не е многу поарен. И нему му треба одмор, игра исто како што играше Ди Мариа пред да седне на клупа 2 утакмици. Мора да му се даде одмор ако сакаме пак да го гледаме Озил од првата полусезона.

Што ти е па на тебе?? вчера и јас се нафурав и го пцуев, а за кој сакам јас ќе си навивам, нема само за Роналдо ко Златко коа ми кажа ти се палиш на грди, а јас на убави:pos2:

--- надополнето ---

Моментално освен Озил кој трча и се труди ама неможе сам ништо да придонесе во полза на тимот, друг никој не вреди во тимот.

Бензема е гомно, ама Роналдо уште тродупло поголемо гомно од Бензема. На добрите играчи како што е Меси моментално се случува 1 до 2 утак максимум да не му идат...сеа мислам си задоволен Алекс тхе Греат:pipi:

Нема поголемо гомно од Бензема моментално во Реал и заедно со Кака не заслужуваат да играат во Реал. Ај Кака едно врме беше јак, можеби и ќе си ја врати формата, но од Бензема никогаш нема да биде играч.
За игра во напад не е доволно да трчаш туку да создаваш акции и секако да ги реализираш во гол истите.

Мене омилен ми е Роналдо ама не овој што сега игра во Реал, но доста сум реален да признаам кој е најдобриот во тимот и кој е еден од креторите на играта.

Па не е Роналдо робот бе, мора и он да падне малку у форма. Најмалку по него треба да се плука. Јес да моментално не е во форма и не треба да шутира од кај ќе стигне, ама Роналдо е најмалку крив за ова што се случува. Не е он крив што никој освен него не пробуе да шутне, сакаат со топка у гол да влезат, а очигледно е дека неможат.

И мене ме нервираше вака последната сезона во Јунајтед Роналдо, ама знајте дека тој највеќе ја сака победата :helou:

Ако некој има што највеќе се труди во тимов, тоа е дефинитивно Роналдо. Не е тој крив, и стварно е штета што игра во тим со вакви кретени, кои од 10 негови додавања, центаршутеви, продори не знаат да искористат ни еден. Вчера ги превзема работите во свои раце, ги помина играчите на Депортиво како на PES, и на крајот таа проклета статива. Не ми се веруваше дека ја погоди стативата, сите играчи од тимот треба да се огледаат на него, единствен кој се жртвува и кој се труди да направи нешто повеќе.

Знам дека ова не е Реал кој секој од нас го засакал. Не е битно што некој деген како Гоче или некој си друг од Фан Клуб Барселона ќе каже дека Реал е тапа кога не може да го победи Депортиво или Леванте. Јас Реал тогаш се повеќе го сакам и тогаш се гледа вистинската љубов кон клубот. ПРОБЛЕМОТ Е ШТО ИГРАЧИТЕ ПОСЛЕ СИТЕ ОНИЕ ДЕБАКЛИ ШТО НИ СЕ СЛУЧИЈА СЕЗОНАВА, И ПОСЛЕ ОВА ГУБЕЊЕ НА ПРВЕНСТВОТО, НЕ СЕ ОДНЕСУВААТ КАКО ДА ГУБАТ, ТУКУ КУР НЕ ГИ БОЛИ ЗА НИШТО. Тоа некој момци како Раул, Гути, Мората, Сарабија би го правеле. Со нив можеби и ќе бидеме трети или петти на табела. Со нив ќе немаме можеби титули, но знаете што ќе имаме ? Гордост. Гордост која нам ни чури околу пустите милиони. Сакам да кажам дека ова не е Реал кој го засакавме не затоа што не може да го победи Депортиво, туку поради нивниот однос кон тој лош резултат. Го боли курот Бензема што од секој навивач на Реал е критикуван. Барајте ја причината за ова во таа политика, во ништо друго.

Само ненормален човек може да каже дека Реал има сеуште шанси за титула, кога јас веќе се предадов, готово е. Но затоа пак имаме уште две други натпреварувања во кои со малку среќа и многу подобра игра би можеле да направиме многу и оваа сезона на крајот и да не испадне толку лоша. А јас сум уверен дека ние тоа го можеме. VAMOS !

--- надополнето ---

Имаа многу среќа не сме ние криви, праевме шанси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom