Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа да, таа беше, една ебана шанса да создадиш во 90 минути против најочајниот Депортиво во последните 10 години е срамно и бедно.
Тоа не е шанса ко оние стативине и шутот на Ди Марија, или ударите на Роналдо, тоа беше чисти зицер, бољи и од пенал ситуација, такви прилики у тек на меч за напаѓач доаѓаат ретко, поготово кога тимовите играат со таков бункер.
Имаа Реал решение за таа игра на Депортиво, но немаше играч кој тоа можеше да го искористи и то је то, освен Роналдо не видов друг на терен што се трудеше и го даваше својот максимум.

нас не држи влага од пред 3 години ЛШ ,и годинава скудетот,,,,,,не е тоа нервозен сум ме падна на ливче за 5400 .

Mе боли за тебе и твоето ливче ...ај гитла

само некој некогаш нека ми го спомна копилето ебано жив ќе го запалам ма макар и бан и бришење на профил да направам...
ма нека се гони 2040932905724-36т908347т пичке материне......
мамето да му го ебам грозно, све племе да му ебам, па не знам колку треба да си глуп за да го имаш бензема во тимот ма не сум ни самиот свесен у турново не би го земал да игра мамето да му го ебам најгрозно шо постои.....
ма и сите не се гонат у курац се до еден!!!!!

само ќе го цитирам она што го напишав пред натрпеварот
ми е страв да не го направиме истото како со осасуна и алмерија,тогаш ги потценивме па после напаѓавме како муви без глави.Очекувам конечно гол од Кристијано после толку време

само некој некогаш нека ми го спомна копилето ебано жив ќе го запалам ма макар и бан и бришење на профил да направам...
ма нека се гони 2040932905724-36т908347т пичке материне......
мамето да му го ебам грозно, све племе да му ебам, па не знам колку треба да си глуп за да го имаш бензема во тимот ма не сум ни самиот свесен у турново не би го земал да игра мамето да му го ебам најгрозно шо постои.....
ма и сите не се гонат у курац се до еден!!!!!

Сите беа за никаде,но момент на натпреварот беше утката на Бензема.

леле бе теле бе... :@
утре ќе пишам нешто за останатото од натпреварот сега сум изнервиран до даска :@

Сите беа за никаде,но момент на натпреварот беше утката на Бензема.
сите?кои сите?
карваљо што одигра фантастично
озил кој играше супер
и кристијано кој немаше среќа
а јас па мислев стварно види го бензема се труди се подобар и подобар а ОН ТРУП ТРУП ДРВО ДРВОСАНО слеп да беше ќе даеше гол пичка му материна ааааа златен игуаин

не знам дали имате забележано но последниве 6-7 години со толку многу играчи,трењери,управи и уште не знам што,играта ни останува иста,едноставно како секоја година да гледам дежа ву,нез што треба да направат за да се смени нешто,се надевам ќе освоиме некоја титула сезонава(ЛШ) и ќе почнеме една нова етапа,побогата со титули...

леле бе теле бе... :@
утре ќе пишам нешто за останатото од натпреварот сега сум изнервиран до даска :@

остај шо сум изнервиран за утакмицата... ме нервира шо почнав да губам пари ради некое ебано копеле, мамето да му го ебам најжално шо постои... све живо и диво да му умре, како не го застрелаат некаде мамицата да му ја ебам смотана!!!

Тоа не е шанса ко оние стативине и шутот на Ди Марија, или ударите на Роналдо, тоа беше чисти зицер, бољи и од пенал ситуација, такви прилики у тек на меч за напаѓач доаѓаат ретко, поготово кога тимовите играат со таков бункер.
Имаа Реал решение за таа игра на Депортиво, но немаше играч кој тоа можеше да го искористи и то је то, освен Роналдо не видов друг на терен што се трудеше и го даваше својот максимум.

Сакам да ти кажам дека Реал против ваквите тимови за разлика од Барса создава премалку шанси, дури ни пола отколку тие што создаваат, сеа глеам 10 удари у гол, али џабе кога пола од тие беа со глава кои како што кажав и баба ќе ги фатеше. А дека мораше Бензема да погоди, мораше, особено што, како што кажа такви шанси ретко Реал создава во вакви натпревари, и сите такви мораат максимално да се користат. И со Алмерија исто Рамос промаши на 0 - 0 од еден метар со глава, и на други натпревари сме промашувале вакви зицери на резултат 0 - 0 кога едноставно морало да се погоди, али тоа е главниот проблем на Реал против ваквите тимови, што многу тешко стига до тој прв гол, ако го дае тој до 30та минута, потоа се оди како подмачкано.

сите?кои сите?
карваљо што одигра фантастично
озил кој играше супер
и кристијано кој немаше среќа
а јас па мислев стварно види го бензема се труди се подобар и подобар а ОН ТРУП ТРУП ДРВО ДРВОСАНО слеп да беше ќе даеше гол пичка му материна ааааа златен игуаин

Taка напишав од нервоза. Иначе тие што ги наброја се исклучоци.

не знам дали имате забележано но последниве 6-7 години со толку многу играчи,трењери,управи и уште не знам што,играта ни останува иста,едноставно како секоја година да гледам дежа ву,нез што треба да направат за да се смени нешто,се надевам ќе освоиме некоја титула сезонава(ЛШ) и ќе почнеме една нова етапа,побогата со титули...

Е баш тоа е проблемот. Ништо да не се смени.

оваа година титули не очекувајте,а бидеме реални ај ќе го поминеме лион,а после кога ќе дојде баерн,челзи,интер,манчестер?во купот немаме шанси ако имаме ваква игра и како таа на ел класико,а за ла лига да не збориме немој само некој да ми каже дека уште имаме шанси НЕМОЈ.
Колку и да го сакам овој тим и колку да сакам успех на овој тим тоа е реалноста,иако утре кога ќе станам пак ќе мислам дека реал има шанси за 3 титули
Хала Мадрид!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom