Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смеј се ти, знаеш дека при првиот кикс ќе ти вратам за сите пати досега:zlo:
Утакмициве со Депортиво ги сакам затоа што имаш некој противнички фан со кој можеш да се препираш, а тоа да не е каталонец...
Ипак, Сајбер, ќе го јадете, Арбелоа гол ќе ви даде...![]()

Ма не ме занима вечер можеш да ми збориш на празно...зошто и сам си го знаеш крајниот епилог:back:

само те молам немој да ми тролаш после тоа што и кој ви играл...те молам.^ Да бе и ја те сакам тебе.:back:
we will see....само те молам немој да ми тролаш после тоа што и кој ви играл...те молам.

Значи го нема Ди Мариа во прв состав. ОдличноИкер, Рамос, Пепе, Карваљо, Марсело, Лас, Чаби, Роналдо, Кака, Озил и Бензема ваљда ќе бидат стартери.

Музичка желба да не имаш?
да не сакаш и на Риазор да гледаме...Скопјево мало ти е некако, м?
или можда да ургирам и ти да играш?

Чекај не е денот Д сеуште, кога ќе осетам дека можеме да ве победиме е тогаш ќе биде денот Д.^
се посигурна сум дека ти ќе бегаш.....ајде, ако уште малку време имаш да си се тешиш.
вечер е денот Д.
лелеее ти текиња уште од кога се договараме![]()

Значи го нема Ди Мариа во прв состав. Одлично![]()
Ќе кажам дека Кака лесно ќе го затвориме, ама искобам па да биде мен оф д меч, ракава ќе си ја исечам![]()

Барса игра денес од 20:00, чисто информативноЧекај не е денот Д сеуште, кога ќе осетам дека можеме да ве победиме е тогаш ќе биде денот Д.
За вас можда е и една од поважните утакмици. Барса влегува во тежок период и ако вечер Реал победи, ондак утре барса ќе има голем притисок кај мајорка. Тука ви е шансата да се вратите пак во борба за титулата![]()