Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Спремни сте да изгубите вечер??? :icon_mrgr

А ти спремен си да изгубиш кладба?
лелеее како ќе те заебавам вечер:pos: нема да можеш дома да си отидеш.:)
да не заборавам паломи да ти купам...треп треп:pipi:

А ти спремен си да изгубиш кладба?
лелеее како ќе те заебавам вечер:pos: нема да можеш дома да си отидеш.:)
да не заборавам паломи да ти купам...треп треп:pipi:

Мојата палома е спремна, па ќе видиме кој ќе ја користи на крај :pos:
Вчера сањав дека сме ве тепале 1-0, а јас кога нешто сањам увек е така :pos:
На Риазор сме 14-11 во победи за нас :)
Којзнае дали има друга екипа која е во позитива против Реал на домашен, освен Барса ваљда :)

Најмногу нерешено можете да извадите, победа само како што викаш...у сон :):)
Ипак, да се разберемо. Депортиво е далеку од тоа што беше пред 10 години, кога газеше и во Лига и во ЛШ. Со Макај, Пандиани и ред други супер играчи. Затоа и не го земам тоа што имате повеќе победи како нешто многу важно.

Најмногу нерешено можете да извадите, победа само како што викаш...у сон :):)
Ипак, да се разберемо. Депортиво е далеку од тоа што беше пред 10 години, кога газеше и во Лига и во ЛШ. Со Макај, Пандиани и ред други супер играчи. Затоа и не го земам тоа што имате повеќе победи како нешто многу важно.

Ама и во последните 6 години имаме скор 5-1, а Европа ја немаме видено :)
Нормално во моментов, за вас се освен победа е рамно на катастрофа, пошто оваа година со сите повреди во составот на Депортиво е и повеќе од катастрофален тим :kesa: Чат-пат ако се погоди некоја утакмица ќе ја изиграме на ниво и после многу слабо. Се крстиме во враќањето на Гвардадо, ама немањето на добри странични бкови најверојатно ќе биде погубно за нас. Ако примиме брз гол, ондак ќе не торпедирате пак. Ако не, имаме шанси за нерешено а зошто да не и победа :)
За разлика од првиот меч, сме за нијанса подобри, но пак нема некои значителни промени во составот, освен што можеби Рики ќе може да се бори подобро напред. Во првиот меч Пепе заруваше. Не мрднаа ни Гвардадо, ни Адријан ни никој. Хендикеп беше што ни фалеше Колото во одбрана и го имавме најмизерниот играч Зе Кастро кој си даде и автогол :)
Јас највеќе стравувам од Ди Мариа, Озил и Пепе на овој меч. Ако не им е на нив денот, победуваме сто посто :P

Е значи многу си ми интересен кога вака си се радуваш и тешиш.:)
ќе те видам после што ќе праиш кога ќе ти се убијам од смеење.
злобно нели?

Е значи многу си ми интересен кога вака си се радуваш и тешиш.:)
ќе те видам после што ќе праиш кога ќе ти се убијам од смеење.
злобно нели?
Смеј се ти, знаеш дека при првиот кикс ќе ти вратам за сите пати досега:zlo:

Утакмициве со Депортиво ги сакам затоа што имаш некој противнички фан со кој можеш да се препираш, а тоа да не е каталонец... :icon_lol:

Ипак, Сајбер, ќе го јадете, Арбелоа гол ќе ви даде... :)

Криво ми е што нема да можем да ја гледам :/ Најглуп термин, сабота у 10 саат. У пм да идат...

Кога сме кај соновите, ја синоќа сум сонуел дека сме ги тепале Барса 5 - 0 во Примера, и сум викал подобро да ги тепавме во Копа Дел Реј, бар така трофеј ќе освоевме. :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom