Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја па сонуев дека со другарите сме пиеле у кафана и дека сме ги кршеле шишињата од глава :pos2: Дан има тоа некаква врска со резултатов вечер? :):):):)

Смеј се ти, знаеш дека при првиот кикс ќе ти вратам за сите пати досега:zlo:

Ма не ме занима вечер можеш да ми збориш на празно...зошто и сам си го знаеш крајниот епилог:back:

Утакмициве со Депортиво ги сакам затоа што имаш некој противнички фан со кој можеш да се препираш, а тоа да не е каталонец... :icon_lol:

Ипак, Сајбер, ќе го јадете, Арбелоа гол ќе ви даде... :)

А нееее, не само Арбелоа не :)
Знаете отприлика кој ќе ви стартуваат???
За првиот меч Мурињо изјасни зашто толку лесно сте не победиле. Сватил дек Рубен Перез ни е најважен играч во делот кој треба да поврзува одбрана со средина па и напад, и одлично го затвори. На Лотина не му доаѓа памет, па Перез ќе стартува пак, па можно е и истото сценарио. Дечкото супер игра, прекинува акции, ама кога треба да додаде....
Нема да играме ни со класичен централен, пошто Валерон ни се повреди, па Лотина ќе експериментира со Родригез кој беше единствениот што одигра слидно на првиот меч :)

--- надополнето ---

Ма не ме занима вечер можеш да ми збориш на празно...зошто и сам си го знаеш крајниот епилог:back:

Моето омилено, we will see:icon_mrgr :back:

^ Да бе и ја те сакам тебе.:back:
we will see....:):):):):) само те молам немој да ми тролаш после тоа што и кој ви играл...те молам.

Икер, Рамос, Пепе, Карваљо, Марсело, Лас, Чаби, Роналдо, Кака, Озил и Бензема ваљда ќе бидат стартери.

^ Да бе и ја те сакам тебе.:back:
we will see....:):):):):) само те молам немој да ми тролаш после тоа што и кој ви играл...те молам.

Дајте ни го Педро Леон да ни игра вечер, и нема да се бунам :pos:

Музичка желба да не имаш?
да не сакаш и на Риазор да гледаме...Скопјево мало ти е некако, м?
или можда да ургирам и ти да играш?

Икер, Рамос, Пепе, Карваљо, Марсело, Лас, Чаби, Роналдо, Кака, Озил и Бензема ваљда ќе бидат стартери.
Значи го нема Ди Мариа во прв состав. Одлично :)
Ќе кажам дека Кака лесно ќе го затвориме, ама искобам па да биде мен оф д меч, ракава ќе си ја исечам :)

Музичка желба да не имаш?
да не сакаш и на Риазор да гледаме...Скопјево мало ти е некако, м?
или можда да ургирам и ти да играш?

И јас те сакам тебе :back:
Абе немој на крај тебе да ти биде мало Скопјево, кога ќе бегаш да не ме видиш после поразот на твоиве :P

^ :pos::pos::pos:
се посигурна сум дека ти ќе бегаш.....ајде, ако уште малку време имаш да си се тешиш.
вечер е денот Д.:)
лелеее ти текиња уште од кога се договараме:pos:

^ :pos::pos::pos:
се посигурна сум дека ти ќе бегаш.....ајде, ако уште малку време имаш да си се тешиш.
вечер е денот Д.:)
лелеее ти текиња уште од кога се договараме:pos:
Чекај не е денот Д сеуште, кога ќе осетам дека можеме да ве победиме е тогаш ќе биде денот Д. :)
За вас можда е и една од поважните утакмици. Барса влегува во тежок период и ако вечер Реал победи, ондак утре барса ќе има голем притисок кај мајорка. Тука ви е шансата да се вратите пак во борба за титулата :)

Значи го нема Ди Мариа во прв состав. Одлично :)
Ќе кажам дека Кака лесно ќе го затвориме, ама искобам па да биде мен оф д меч, ракава ќе си ја исечам :)

Изгледај го клипов од пред 2 недели со Сосиедад и кажи дали ќе го имаш пак истото мислење. Со Озил тогаш везеа. :)

‘ Па дооообро, ама уште сум на мислењето дека сепак полесно ќе го запреме Кака него ли Ди Мариа :)
Стравувам за дуелот Озил-Морел. Морел ака желка, Озил ака зајак :)

Чекај не е денот Д сеуште, кога ќе осетам дека можеме да ве победиме е тогаш ќе биде денот Д. :)
За вас можда е и една од поважните утакмици. Барса влегува во тежок период и ако вечер Реал победи, ондак утре барса ќе има голем притисок кај мајорка. Тука ви е шансата да се вратите пак во борба за титулата :)
Барса игра денес од 20:00, чисто информативно :)

Иначе да не сум целосно оф топик, има нешто вистина за „наводната“ повреда на Роналдо ?

само да се потсетиме како легендите прават асистенции против депортиво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom