Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
FrtGt.gif

ФП: Што правиш бе теле едно !? Па ја имав уплатено Х... :icon_lol:

Традицијата вели дека по гостински 1-1 никогаш немаме испаднато. И верувавме на традицијата така ? :D

i so deportivo nemavte dolgo vreme tepano na gostinski teren pa ja srusivte tradicijata zasto i sea da ne ja srusite :smir:(Se zezam ne se vozbuduvajte odma )

i so deportivo nemavte dolgo vreme tepano na gostinski teren pa ja srusivte tradicijata zasto i sea da ne ja srusite :smir:(Se zezam ne se vozbuduvajte odma )
Толку крај шо ти требаше се возбудиx упм нема да можам да заспијам утре и на школо мош нема да одам од шо се возбудих ного :)

Mou:Benzema e добар, се подобар и подобар, во состојба е да биде стартер, ме болеше што го оставив на клупа.
Ова ако е вистина е добар знак поготово болдираното.
6

И ај нека не ви се пра болни филмој.. поминуваме 100%.

Ако да кладилнициве коеф поголем од 1.6 че мавам на големо! :D
Аааа да не ти се слоши?! ако биде 1,50 треба да сме среќни :)

Mourinho: Има одлуки на судијата кои се повеќе или помалку комплицирани, но има многу јасни ситуации за кои никој не се сомнева. Акцијата се случи на 5 метри од судијата и помошникот. Четири очи не го видоа она што сите други го видовме, не знам зошто има 5 судии на терен, не знам. Пеналот го видовме сите и значеше 0-2.... Многу сум лут. Има работи кои судијата мора да ги види. Не знам дали беше на работа или само колку да биде присутен.
Направивме чекор напред. Овде претходно Real Madrid 3 пати губеше и никогаш немаше гол дадено. Ова ни е прв нерешен натпревар овде и прв пат даваме гол. Кога ќе почне реваншот ќе бидеме во предност. Се е отворено против квалитетна екипа, но се надевам дека Bernabéu ќе ни помогне и дека ќе доживееме една магична европска ноќ. 1-1 ништо не гарантира, но е повеќе проблем за Lyon, они доаѓаат кај нас. Шансите се 50-50, но мојата екипа не се плаши од историјата, која овде ја променивме.
Решив да го ставам Adebayor затоа што предвидов тежок натпревар, со многу долги топки, многу судири, Кога се отвори натпреварот, затоа што играчите беа изморени и одбраната го смали ритамот, решив да го ставам Benzema. Кога има простор околу него Karim има посебен квалитет. Добро враќање дома, плус еден многу важен гол. Benzema e добар, се подобар и подобар, во состојба е да биде стартер, ме болеше што го оставив на клупа.

Ramos: Си одиме со спуштена глава. После предноста од еден гол, овој резултат остава горчлив вкус. Нема оправдување. Судиите се на терен за полемичните ситуации. Имавме јасни шанси. Мора да продолжиме да работиме. Сакавме победа, но мора да се мисли на реваншот. Мораме да бидеме оптимисти и да мислиме дека ќе играме четврт финале. Играме дома, тоа е наша предност и со помош на фановите сигурно ќе поминеме.

Benzema: За мене беше посебен натпревар, затоа што Lyon беше мој клуб и освен тоа за нас беше многу важно да дадеме гол надвор. Ќе работам за да давам голови на секој натпревар. Важно беше денес да дадеме гол и резултатот е добар. Се надевам публиката на Bernabéu ќе ни помогне да ја поминеме оваа елиминација. На трибини беше целото мое семејство.

Di Maria: Направивме голем напор за да извлечеме добар резултат. Штета што не беше победа. Понекогаш има се случуваат работи на судите, понекогаш се збунуваат со нас, но не знам зошто постојат помошници кога не гледаат јасни ситуаци.

може некој да стави клип ако има од недосудениот пенал за реал???
јас испуштив таа ситуација..

realno gledano i Ramos mozese slobodno da dobie crven pri krajot,koa go srusi edniot od Lyon,i toa pred pomosnik sudijata,megutoa bese dosuden gol aut.Nemase da ja stigne taa topka,tocno,no bese fauliran od Ramos

Иако можевме да победиме и нерешено е поволен резултат за реваншот. Убеден сум дека одиме понатаму.
И шала на страна телето почна да дава резултати, му фали уште многу ама до кај 28-29 години ќе биде комплетен играч. Што не е така лошо во последниве години многу играчи на 30 станаа јаки и ѕвезди :icon_lol:

Стварно бе пичка му матер... џабе 5 судии, коа на 2 метра од тој што дреме позади гол, се дешава играње со рака од одбранбен играч... Искрено, ја многу фајде од 5 судии не видов.
Иначе, се виде дека во утакмицата Реал влезе доста претпазливо, Мурињо не сакаше да влезе со ризик, па после тоа да му се удри од глава. Чудна работа, али Бензема кога влегува од клупа игра многу подобро, отколку кога е во прв состав. Малце на среќа го даде голот, али нели, сите се бројат :) Штета што барем една од тие ситуации со стативите не беше претворена во гол, но и вака не е лошо. Да беше 0:0, ќе беше многу напето во Мадрид, вака со еден гол во гости ние ја имаме предноста.
Очекувам сигурна победа во реваншот и конечен пласман во 1/4 финале. HALA MADRID!

Ке му треба уште многу време за да ја врати формата. Тек од наредната сезона да се надеваме дека ке го гледаме стариот Игуаин

Па брат Хиго не одсуствуваше пола година или повеќе па да му треба толку добро, ваљда ќе успее за месец да се среди(у вена:icon_lol::icon_lol::icon_lol:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom