Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Мислам дека вистински Мадридиста неможе да не се наежи на клипов....
Мислам дека од овој потажен нема.......Посебно деловите..
Го видов Касиљас како расте....Ја видов еволуцијата на Игуаин......Јас пораснав со Реал Мадрид.......

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:

Porteros: Adan, Dudek y Tomas Mejias.
Defensas: Carvalho, Marcelo, Arbeloa, S. Ramos, Albiol y Garay.
Centrocampistas: Khedira, X. Alonso, Lass, Gago, Kaka, Ozil y Di Maria.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Adebayor y Benzema.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Мислам дека против Леванте прв состав ќе играат Кака и Бензема........

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мислам дека од овој потажен нема.......Посебно деловите..
Го видов Касиљас како расте....Ја видов еволуцијата на Игуаин......Јас пораснав со Реал Мадрид.......
Супер клипче,се наежив :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Читав нешто по веснициве демек Пепе се скарал со Пардеза.Сеа глеам го нема во повикани. Нешто + инфо ?

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Поголема глупост од ова за Рамос, здравје. Незнам дали може да сфати некој дека Рамос ќе остане Мадридиста до крај, очигледно не :)

Иначе ова со Пепе, аман више. Ќе изгубимо одличен играч заради курнази што се тепаат кој да биде по-главен у Реал.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Mourinho (18.02.11 - press): Најважниот натпревар во кариерата ми е против Levanete затоа што е следен. Има уште 100 дена до крајот на сезоната, но важни се исто како и претходните 100 на кои игравме. Но сега почнува она што јас го нарекувам вистинска ЛШ.
НЕ гледам потреба да му дадам одмор на Cristiano. Минатиот ден трчаше по 50 метри. Ќе направам две или три измени. Мислев да му дадам одмор на Carvalho и да игра Рере, но Ricardo е понавикнат да игра секои три дена.
Се едно ми е дали ќе играме пред или после Barcelonа, не ми го даваат тоа што јас го сакам. Би сакал со Levante да играм во петок, како и Lyon. Sevilla играше вчера и ќе игра во недела, а Porto нема натпревар. Во Германија, Франција или Италија им се дава предност на домашните екипи. Би сакал да играм во недела против Deportivo, но ми го ставаат тој натпревар во сабота. Би сакал со Racing да игра во среда, а играме во четврток. Притисокот од тоа да играме пред или после Barcelona не ми е важен. Мене не ме залажуваат.
Се дава играч како позајмен на сред сезона само ако игра во прв тим на таа екипа, а не за да биде втора опција, нема да пуштам никого за да виде нечија втора опција.
Нема потреба да бидам присутен на денешниот натпревар на Lyon. Добра екипа се, речиси не ја менуваат филозофијата. Ќе биде тешко да ги победиме, но потешко ќе им биде нив.
Не мислам дека доаѓањето на Adebayor е негативно за Benzema. Не постои голема екипа без конкуренција за позиција – напаѓач. И кога Higuaín ќе се врати ќе биде уште подобро.
Мора да се почитува екипа против која сме играле 3 пати оваа сезона и која ја победивме само еднаш. Го победија Villarreal, не се во зоната на испаѓање. Нема да има реванш за оние 8-0. Не ми се допаѓа зборот реванш.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако утре Реал не изгуби, Мурињо 9 години како нема изгубено на домашен терен во домашните првенства....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom