прво се мислеше па после си вика кога може пике со ибра,можам и ја со новинарчево:baeh:Одсекогаш знаев дека е за во Барса....
Изгледа го заборави а ?^Да беа Фабрегас и носон во барса,заедно со пике ќе ја сочинуваа златната тројка.
aj bidi iskren i kazi mi sto sakase da kazes,i najdi mi dopirna tocka so toa sto go pisav ja
Што ти е бе човек !?aj bidi iskren i kazi mi sto sakase da kazes,i najdi mi dopirna tocka so toa sto go pisav ja
Двата тима се од Баскија, ваљда знаеш кое е ривалството на Реал со нив, не е поголемо од тоа со Барса, али има свои специфичности кои ги нема тоа со Барса. Затоа ти пишав дека Каталонија и Баскија не се исто. Зашто немораше да истресеш дека не знаел за Барса...When I used to watch Real Madrid against either Athletic Bilbao or Real Sociedad I knew that one day I would get my chance.
togas znaci ne si me sfatil poso ja mislev kutriot ne znael so go ceka na mecevite protiv Barca,ali kako i da e Haha Madrid:baeh:Што ти е бе човек !?
Значи...
Двата тима се од Баскија, ваљда знаеш кое е ривалството на Реал со нив, не е поголемо од тоа со Барса, али има свои специфичности кои ги нема тоа со Барса. Затоа ти пишав дека Каталонија и Баскија не се исто. Зашто немораше да истресеш дека не знаел за Барса...
од Акси црвенкото ти е сигурно,за други незнамИзгледа го заборави а ?
Мала шала, ајде сеа натпревар каталонци кој повеке црвенки ке ми даде. Фала
Си ја утнал тематаkraj-Efes 60 - 77 Real Madrid
Зш, па инфо Реал Мадрид е спортско друштвоСи ја утнал темата
Заради ова мислев.Зш, па инфо Реал Мадрид е спортско друштво
ЗНАМЗаради ова мислев.
Него го видовте ли потегот на Навас ала Роналдо (овој на апидроне што му е во потпис). Истиот потег, само што Навас сам себе се издрибла