Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Да беа Фабрегас и носон во барса,заедно со пике ќе ја сочинуваа златната тројка. :icon_lol:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^Да беа Фабрегас и носон во барса,заедно со пике ќе ја сочинуваа златната тројка. :icon_lol:
Изгледа го заборави а ?

Мала шала, ајде сеа натпревар каталонци кој повеке црвенки ке ми даде. Фала :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај остајте, ни засмрде темава од толку каталонски педери. Педери се тоа е, така се научени :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
aj bidi iskren i kazi mi sto sakase da kazes,i najdi mi dopirna tocka so toa sto go pisav ja:tapp:
Што ти е бе човек !? :)
Значи...
When I used to watch Real Madrid against either Athletic Bilbao or Real Sociedad I knew that one day I would get my chance.
Двата тима се од Баскија, ваљда знаеш кое е ривалството на Реал со нив, не е поголемо од тоа со Барса, али има свои специфичности кои ги нема тоа со Барса. Затоа ти пишав дека Каталонија и Баскија не се исто. Зашто немораше да истресеш дека не знаел за Барса...

B

Beck's

Гостин
Што ти е бе човек !? :)
Значи...

Двата тима се од Баскија, ваљда знаеш кое е ривалството на Реал со нив, не е поголемо од тоа со Барса, али има свои специфичности кои ги нема тоа со Барса. Затоа ти пишав дека Каталонија и Баскија не се исто. Зашто немораше да истресеш дека не знаел за Барса...
togas znaci ne si me sfatil poso ja mislev kutriot ne znael so go ceka na mecevite protiv Barca,ali kako i da e Haha Madrid:baeh:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Него го видовте ли потегот на Навас ала Роналдо (овој на апидроне што му е во потпис). Истиот потег, само што Навас сам себе се издрибла :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom