Верувам и се надевам, но со нас се е можно.Не веруваш дека ќе успее некако да остане непоразен?
Поарно би било со Алвес така...Го купуеме Фабрегас на лето, дебитира со Барса на Камп Ноу во суперкупот и го снаоѓа истата судбина како Фиго. Добри филмови си праам, нели ?
Многу нормално дека ќе гледаме :icon_mrgrЌе гледаме:back:
Потсети ме да ти купам пакетче паломи.
Среќен роденден Каналес.
После поразот од Лион, ќе ве напуниме така нервозни...Многу нормално дека ќе гледаме :icon_mrgr
Овој пат мислам дека ќе ми биде трета среќа
Ако се комплетираме дотогаш (тука подразбирам враќање на Гвардадо и добивање на документите за Хавито), ондак ќе гледаме одлична утакмица во која секој може да победи
Не бе секогаш спортски признавам пораз јас :kez:^Абе ја ќе гледам во секој случај...ама не знам за тебе
немој да ме рогаш после тоа од нервоза хахаха
Ќе ве фатиме на измореност :icon_coolПосле поразот од Лион, ќе ве напуниме така нервозни...
We will see, we will see, да бев на ваше место немаше да бидам толку сигурен во победата :icon_mrgrСајбер не се заебавај, ќе попиете 3 комада и ќе бидете среќни
Ја сум сигурен, тоа еWe will see, we will see, да бев на ваше место немаше да бидам толку сигурен во победата :icon_mrgr
П.с. што сте испосмениле никови бе, човек неможе да допамти у пм
На Риазор ќе ви го пуштиме Бенз и ќе ви ја реши :wink:
Лани го имавте Гути, сега нема кој да ве спаси^^Абе нешто слично и лани викаше па на крај мораше така насмеан и фин да ми честиташ победа:back:
П.С. Кој бе сите смениле имиња...ја еве неам сменето, што се буниш.