M
mercenary
Гостин
Пред некое време ова
сеа ова
... и после кажи дека овие од Барса не му праат магии. Х_Х
сеа ова
Коа цел свет го бара и знае цел свет што може да постигне типот, нормално е според мене дека не се дава туку така, ако повеќето го прават Хиго над Бенз, моментално само што се труди Хиго може да му заземе место, другше ама баш никако:smir:Е пред две сезони имавме 5 напаѓачи во тимот сеа 1. Како и да е. Оваа е најголемата шанса шо можеше некогаш да ја добие Бензема. Сам напаѓач до крај на сезона. Ова во Белененсес го нема, на крај од сезоната ќе се знае дали ќе остане или не.
Не те разбрав ама баш ништoПерез верува во Бенз:pos2:
--- надополнето ---
Коа цел свет го бара и знае цел свет што може да постигне типот, нормално е според мене дека не се дава туку така, ако повеќето го прават Хиго над Бенз, моментално само што се труди Хиго може да му заземе место, другше ама баш никако:smir:
Може го дрвам и све ама во право сум 110%
абе ти не си видел убаво,мур му праи клизач на каранка:pos2:Пред некое време ова
сеа ова
Му покажува на Арбелоа како треба да им влага.абе ти не си видел убаво,мур му праи клизач на каранка:pos2:
Не се бламирај со истиве муабети со Хиго и Бенз.Се знае кој колку вреди.Перез верува во Бенз:pos2:
--- надополнето ---
Коа цел свет го бара и знае цел свет што може да постигне типот, нормално е според мене дека не се дава туку така, ако повеќето го прават Хиго над Бенз, моментално само што се труди Хиго може да му заземе место, другше ама баш никако:smir:
Може го дрвам и све ама во право сум 110%
Епа јас работам со тетин ми приватно,бунари копаме.Не те разбрав ама баш ништo
Невработен сум. Работев во радио и сеуште работам.