LordDragonII
Dr.Strangelove
Штом се градат нон стоп нови трговски значи народов имал пари за трошење ! 
Уф, полесно ми е сега.

Уф, полесно ми е сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

мене ми е пред зградаТрговскиов центар што ќе се гради ми е позади зграда инаку сликиве сега ги видов, ми се допаѓа архитектурата
кај живееш поточно?А како иначе се крадИ ако не се гради?Поубаво е да се гради отколку да се кради. Со ова ќе се отворат и нови работни места, и плус полека полека имаме се повеќе инвеститори од странство што е одлично за нашава земја.
ПС: Обожавам вакви грандиозни и гламурозни објекти.
Јас па не се надевам дека нешто ќе се смени, затоа што истите тие што се по Рамстор и Веро ќе се насадат и тука.Се надевам со овој објект ќе се зголеми конкурентноста помеѓу трговските центри, затоа што моментално цените во Рамстор и новиот Веро се безобразни.
Абе сите се радуваат на Зара мара, уствари сите се радуваат на сезонскиот попуст, чистка на старата колекција, во услови кога имаат продадено голем дел од колекцијата, им се исплати да дадат на распродажжба по смешна цена тоа шо им останало, ама ако не продадат во текот на сезоната добра бројка по добра цена, тешко дека ќе видиме распродажби како по Солун и големи трговски центри, каде што продаваат без број парчиња по редовна цена, и после имаат можност да даат и попуст на останатата.
што ќе ми е мене Зара..За нив ми кажаа дека ќе ги рушат и ќе било деловен објект тоа,а кога ќе ги рушат не знам.да не знајт некој за оние никаквине куќи кај народна банка, кај паркингот на заден влез на ГТЦ, кај олимписки, кога ќе се рушат?