Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа до фановите на Челзи, нема да се лигавам ваква била онаква била, ко што некои тука правеа драми пред мечов за Руни. Победивте, 3 бода се ваши. Честито.

Слободни сте сите што викате дека ова беше некаде блиску до заслужено.Да да секоја година вака судиите се на страна на манчестер.

Второ полувреме е цело на Челзи, шо да биди фазла? После 60та минута беше, удари на гол: Челзи 14 (10 во рамките) - Јунајтед 8 (4 во рамките).

Само има нешто шо се вика......

Болна ароганција.

Никогаш не сум помислил дека ќе го речам ова, но, благодарам Челзи! :pipi:

Има многу фанови на Челзи кои сеуште мислам дека можат да ја освојат титулата.

:vozbud::vozbud:

Баш спротивно. Има многу фанови на Челзи кои уште пред нова година се одкажаа од титула во ПЛ.

Аееее у второ да ме убијат ваква игра не очекував. Целосна доминација после израмнувачкиот гол ! Дрогба на крајо0т ги уби :)

Палете му свеќа за здравје на Аткинсон...и кажете му фала за 3те бода, ова што го гледав вечерва беше срамота за цела англија (читај : кур мој лулка на фудбалот)!

Заслужено. Манчестер жив го немаше во второ, ништо не изиграа. Пеналот и црвениот за Видиќ според мене беа чисти, а требаше црвен и за Луиз да оди и он ја претера малку стварно.
Честито до навивачите на Челзи.

"Војната" за која мислите дека сеуште сте во игра за титулата. Како и да е јас ви ја честитам победата!
Во која ретардирано-ретардирана ситуација се наоѓа твојот мозок ни сам не знајш. Тројца фаној на Челзи ти се смеат, а ти ко фан на Јунајтед очигледно сметаш дека Челзи уште се бори за титула. :icon_bigg

Палете му свеќа за здравје на Аткинсон...и кажете му фала за 3те бода, ова што го гледав вечерва беше срамота за цела англија (читај : кур мој лулка на фудбалот)!
Зошто бе пријателе, од пастрмка во прво полувреме, во второ станавте риба сардина, во конзерва. Можеше на Луиз да му дај црвен, ама пушти предност, шо ти смета друго?

Можеби да не судеше Аткинсон денеска сосема поинаков тек ќе имаше натпреваров али од друга страна кармата ги фати на утд,Руни не ни требаше да игра(како и дечкото со воздушната од другата страна).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom