Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
гласовите немора ништо да значат....не помисли дека до сега само гласале повеќе фанови на челзи и нормално гласот е навивачки даден????? Манчестер во најмала рака има нерешено, одбраната е доста цврста а и руни ако проработи се знае чиста 2ка

Крајот ќе каже !

Со сета почит до навивачите на Манчестер Јунајтед.
Како и сите вие знам кој е Фергусон, затоа и го спомнав во постот, немојте да ме демантирате со Блекбурн а да ми ги спомнувате лесните распореди од почетокот на сезоната, затоа што тие што беа "лесен распоред" вие ремизиравте со нив.
Последниве утакмици Манчестер влегува во ритам, не велам не, али уште ја нема таа игра што треба да ја игра Шампионот на Анлгија и сеуште го играат најгнасниот фудбал, али ко ќе видиш дека моментално никој не игра така ајде да кажеме пак дека моментално сте најдобри, али мислам дека кога Челзи би бил комплетен без повреди друга песна ќе се пееше, муабетот ми е не го отпишувајте Челзи така лесно.
Може сеа да ја искористите слабата форма на Челзи и кризата во која се наоѓа и да се заврстите на табелата али знајте дека има уште многу за играње, истово се однесува и за Челзи и за сви остали претенденти за титула.
Се надевам на добра утакмица во недела и нека победи подобриот.

Нека тепат се живо, и пак нека ја нема таа игра ти шо ја бараш. А по мене, убаво играат, посебно со Руни и Бербатов во нападот. Дефинирај ми што е тоа најгнасниот фудбал? А за повредите ќе ти кажам само доброутро! Лани кога пишав дека сте најкомплетни во најголемиот дел од сезоната, одма некои ваши фанови скокаа ко мајмуни, додека во одбраната на Манчестер играа Флечер и Керик, уште и Гигс да го вратеа...повредите се дел од играта, лани ние, сега вие, така оди тоа, не може се да биде во ваша полза.

Ах, каква петарда пукнала 47ма...:pos:, па и 6:0 има не е едно и две...

Штета што од тие што ќе истрчаат во недела нема кој да ги памети овие 5-ки и 6-ки... ама затоа на Стемфорд Бриџ на една друга 5-ка ќе се потсетат и Гигс и Сколс и Невил и Фергусон.

Како можеш да се радуваш на петарда во 47-ма бе V-United? :pos:

Тогаш родителите твои не биле родени,камо ли ти..или пак може се сеќаваш па...:)

Уфффф...сте наебале и двете страни,ќе биде тежок натпревар и за двата тима, во кој сакам да победи Челзи :pipi:

Епааа,мора и на тоа да се мисли.Така сите среќни и задоволни,освен фановите на Манчестер :icon_bigg

ами до некаде да нема да бидиме задоволни , али ке си ја изиграме заостанатата утакмица од незе бар очекувам да тепаме и мислам пак ке бидиме први.. :toe:

ами до некаде да нема да бидиме задоволни , али ке си ја изиграме заостанатата утакмица од незе бар очекувам да тепаме и мислам пак ке бидиме први.. :toe:
Абе,ако ги земете тие три бода од заостанатата утакмица ќе бидете први,ама до кога ;)

Како можеш да се радуваш на петарда во 47-ма бе V-United? :pos:

Тогаш родителите твои не биле родени,камо ли ти..или пак може се сеќаваш па...:)

Аман бе, па сериозно ме сфати? :pos:
Ама ако петарда имало против Челзи, дали 47ма дали 19та, важно имало! А оваа 6:0 е татко ми кога се родил :pos2:

за твојот тим да профитира :smir:
Абе остај ...едно е он што сака друго е како ќе изиграат овие...
А за тоа први да бидеме до кога...не знам што џабе праиме муабет...Арсенал ги сметав за појак тим од Челзи годинава ама изглеа сум се заебал..во каква и да е форма Челзи моментално се појаки од Арсенал...
И не знам зашто уствари се дискутира за ова тука???
Мечот е Челзи-Манчестер Јунајтед не знам зашто мешате други тимови.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom