Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
пеп гвардиола никако, тоа ќе биде еднакво на самоубиство

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Јас мислам дека ќе биде Хидинк. А за трансфери највеќе се збори за Нејмар и Агуеро. Нејмар изгледа е веќе договорен, а и Агуеро може да се земе ако сме заинтересирани зошто од во Реал нема шанси да го дадат.
Изгледа следнава недела ќе се заврши со тренерот, па ќе може да почнат трансферите. Очекувам прво да кажат кој ќе си оди. Според мене, Фереира, Хиларио, Анелка, Малуда, Калу. Можеби и Босингва. За десен бек може да се донесе Ван Дер Вил. Анелка, Малуда и Калу можат да бидат заменети со Нејмар, Агуеро и Стариџ.
Останува да почекаме и да видиме што ќе ни донесе летово.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе за заминуење прв треба да биде Босингва бе брат Фереира за неко е ѕвер

A

Auditore

Гостин
Абе за заминуење прв треба да биде Босингва бе брат Фереира за неко е ѕвер
Реално гледано и така е, Фереира е далеку постабилен во одбрана од Босингва, иако и двацјата се црепови.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А Фереира може и како лев и десен бек да игра

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Не реков јас ништо против Фереира. Ама му пројде времето и најдобро е да си оди и да ослободи место за некој млад играч.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас неќам Хидинк да се врати(а ќе се врати ;) ...повеќе сум за Боаш и Мур :)
А за трансфери.
АУТ -Хиларио,Фереира,Босингва,Малуда,Калу...а Анелка неќам да си оди:toe:нека остане до Јануари :)
ИН - ВандерВил,Пјанич,Нејмар,Лукаку...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Почнува да ми се засвиѓува Пепчето од Барселона. :))

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
по мое најпојќе требит да гледаме да зејме некој средина за да асистурат и од торес да го истајт најдоброто него му требет добри пасој напред а не да се подавет само сите напред...најпојке за во средина требет игарчи,еден назад добар играч која било позиција ама најпојке фалид десно и за напред мојт еден добар да не се многу како со сакет лакуку нејмар и агуеро...ево по мое за сиодење анелка,малуда,калу,микел,босингва,фереира,хиларио,,,а да се земет за напред лакуку а за како полу шпиц мојт нејмар,назад ево ван дер вил или пак некој друг и средина 2 добри играчи сега незнам кој точно кој го барет за тука ама по мое герет бел и ево снајдер или кој било јак да е..

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
по мое најпојќе требит да гледаме да зејме некој средина за да асистурат и од торес да го истајт најдоброто него му требет добри пасој напред а не да се подавет само сите напред...најпојке за во средина требет игарчи,еден назад добар играч која било позиција ама најпојке фалид десно и за напред мојт еден добар да не се многу како со сакет лакуку нејмар и агуеро...ево по мое за сиодење анелка,малуда,калу,микел,босингва,фереира,хиларио,,,а да се земет за напред лакуку а за како полу шпиц мојт нејмар,назад ево ван дер вил или пак некој друг и средина 2 добри играчи сега незнам кој точно кој го барет за тука ама по мое герет бел и ево снајдер или кој било јак да е..
Аман бе брат со дијалектов те разбрав 50-50

A

Auditore

Гостин
Тоа е момци, најверојатно Хидинк ќе биде новиот тренер на Челзи, добар избор според мене, бар од Анчелоти е 5 класи подобар.
Од засилувања, неможеме точно да речеме кој, но највеќе не поврзуваат со Лукаку, Нејмар, Де Брујн, во што може да ја согледаме политиката на клубот да се доведуваат млади играчи, но баш чекам какво крило и плејмејкер ќе донесат.
За аут играчи веќе да не зборам, и самите си знаат кои се.
Да напоменам како сите да заборавивме на Пиажон кој во јануари доаѓа во екипата(плејмејкер).
Поздрав, инаку јас сум confusi0n, го сменив никот :D

K

kalimer0

Гостин
Наредната сезона очекувам да го гледаме оној Челзи кој сите го знаеме и супер резултати во сите натпреварувања, пред се во ПЛ и ЛШ.
Мора да се учи од грешките од оваа болна сезона - сезона без ниедна титула.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Youth Hit OUT Изјави на младите играчи кои најверојатно ке го напуштат Челзи летово...

Kajgana Shop

На врв Bottom