Фан Клуб: Челзи

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Да му се скинат платите на гомцава преплатени... скрос! На Маленко едно куче убаво да му земат и еден долг стап, на подолго да фаќа поглед, слепец еден никаков.
Можеби у афект, ама ако згрешив некаде во овој срдечен поздрав кон гомцата од натпреварот пред малце, бан да јадам..

Честитки до фановите на Манчестер!

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Освен Хидинк друг трењер кој би не оправил нема. Ме немаше бајги време од што не пишував,ама денеска ми пукна веќе.
И уште нешто немал Манчестер помош од судиите?
Конечно некој што разбира :( ... Благодарам што се појави...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Пак старата приказна...без идеи..без креативност...итн..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Креативност нула,желба за надигрување минус 30 а па за сонот за освојување на Лига на Шампиони ќе почека уште некое време...

--- надополнето ---

Конечно некој што разбира :( ... Благодарам што се појави...
Зошто за јунајтед увек навиваат неразвиени ембриони:tapp:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Искрено не заслуживме ни пенал да ни досудат..Толку бевме катастрофални што несакам пак ова да се деси..На свој терен незнаеме гол да дадеме,а сакаме финале на Вембли...Само ќе сонуваме такво нешто...:aplauz:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
тое, ем слабо ем немавме среќа ем судијата не свирна пенал и автоматски црвен ама јбг, повеќе шанси и повеќе муда треба да покажи карло во вакви натпревари кога дома треба да ја направиш разликата,

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.836
Поени од реакции
21.636
Добро се боревте до последна секунда ... и не заборавајте дека имате и реванш и дека секое потцвенување на противник од една или друга страна може да заврши фатално за било кој тим. Што се однесува до утамицата поразот повеќе се должи на лошите измени и незалагањето , отколку на фаулот за пенал кој може би и го имаше. Да може би судијата ве оштети, но и ние сме биле во иста цитуација повеќе пати со вас кога сме биле оштетена страна ( гол од офсајд ) плукањето не помага , она што на крај се памети е крајниот резултатот.
Изигравте како што изигравте, има реванш , се гледаме таму ... и како што напоменав ништо не е решено ...

Поз

A

Alexander Nevsky

Гостин
Зошто мислиш дека сум за јунајтед :(
Зошто не читате мислење пред да цитирате и коментирате? :tapp:
Моја грешка. Извинете:kesa:
Пошто има некои Како LUHG кои ми даваат негативна репутација на форумов со порака zaboravi kako pobedivte prviot natprevar?
А при тоа дали не знае или дали се прави глуп со сила дека мене репутацијата ми е исклучена...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Моја грешка. Извинете:kesa:
Пошто има некои Како LUHG кои ми даваат негативна репутација на форумов со порака zaboravi kako pobedivte prviot natprevar?
А при тоа дали не знае или дали се прави глуп со сила дека мене репутацијата ми е исклучена...
Поентата ми беше едноставна, да ти кажам дека го мислам истото. Уживај, поздрав..

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.836
Поени од реакции
21.636
тое, ем слабо ем немавме среќа ем судијата не свирна пенал и автоматски црвен ама јбг, повеќе шанси и повеќе муда треба да покажи карло во вакви натпревари кога дома треба да ја направиш разликата,
А еве и да расчистиме :D кај е линијата и кај е фаулот !!!

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ова е речиси старт од позади и можеше слободно да биде санкциониран со црвен картон.

Kajgana Shop

На врв Bottom