zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.443
- Поени од реакции
- 6.115
it was an obvious penalty
Конечно некој што разбира ... Благодарам што се појави...Освен Хидинк друг трењер кој би не оправил нема. Ме немаше бајги време од што не пишував,ама денеска ми пукна веќе.
И уште нешто немал Манчестер помош од судиите?
Зошто за јунајтед увек навиваат неразвиени ембриониКонечно некој што разбира ... Благодарам што се појави...
Зошто мислиш дека сум за јунајтедЗошто за јунајтед увек навиваат неразвиени ембриони
Зошто не читате мислење пред да цитирате и коментирате?Зошто за јунајтед увек навиваат неразвиени ембриони
Зошто не читате мислење пред да цитирате и коментирате?
Зошто мислиш дека сум за јунајтед
Моја грешка. Извинете:kesa:Зошто не читате мислење пред да цитирате и коментирате?
Поентата ми беше едноставна, да ти кажам дека го мислам истото. Уживај, поздрав..Моја грешка. Извинете:kesa:
Пошто има некои Како LUHG кои ми даваат негативна репутација на форумов со порака zaboravi kako pobedivte prviot natprevar?
А при тоа дали не знае или дали се прави глуп со сила дека мене репутацијата ми е исклучена...
А еве и да расчистиме кај е линијата и кај е фаулот !!!тое, ем слабо ем немавме среќа ем судијата не свирна пенал и автоматски црвен ама јбг, повеќе шанси и повеќе муда треба да покажи карло во вакви натпревари кога дома треба да ја направиш разликата,