Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Лампард вечерва го игра 500-тиот натпревар за Челзи...

„Имам многу гордост. Никогаш не очекував да изиграм 500 натпревари тука во период од 10 години“. - Френк Лампард

Најава Челзи-Манчестер

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Момци пеколна ноќ ќе биде вечерва,дај боже да извадиме добар резултат и барем да не примиме гол...Со 1-0 би бил премногу задоволен..Може да каже некој со што формација ќе се излезе вечерва?Штета што малиот Луиз неможе да игра..

:toe:

Член од
18 февруари 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Дај боже да победеме, за мене добро ке биде се само да не примаме гол вечер па макар и 0-0 да биде и да се надеваме дека Ел Нињо ке го постигне првенецот во нашиот дрес!
Starting line-up

P. Cech
A. Cole
J. Terry
B. Ivanovic
J. Bosingwa
F. Lampard
M. Essien
Y. Zhirkov
Ramires
F. Torres
D. Drogba

Еве ви го и стартниот состав, добар избор!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ова е составот на Јунајтед.
Manchester United team: Van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Giggs, Valencia, Park, Rooney, Hernandez;
Subs: Kuszczak, Evans, Smalling, Gibson, Nani, Scholes, Berbatov

Ајде Челзијаши, идеме на победа !

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ајде дечки со среќа очекувам добра игра и се гледаме после натпреварот ! :helou:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Со среќа дечки, па нека победи подобриот! :smir:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
После месец дена, да пишам тука.
Ај со среќа, верувам дека може да победиме против Јунајтед, и да одиме понатаму.
Подетален пост за случувањата во изминатиов месец, после натпреварот.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Незнам кој полошо изигра..

F

fantomX

Гостин
Челзи е единствената екипа во Европа која очигледно не го знае поимот ПРЕСИНГ, свињо една смрдена италијанска! Ако лани гледав проблем само во играчи, сега не е така. Сега цел ебан пристап на играта му е смрден, гомно едно!
Лампард, човекот е легенда па нема да почнам многу за него пошто и не тој крив, има некој кој треба да го седни на клупа а не го прај то. Есиен е готова приказна, неговите колена се минато. И види иронија, да не е слична приказната и со нашено чудо напред, кое мојов аватар најубо го опишува?

Се на се, не треба дополнителен коментар. Анчелоти е најпочитуваниот тренер во целата историја на Челзи, да не зборуваме периодот од ко е дојден Абрамович. Ко сметав дека човекот е класа тренер не ни имав во претстава колку деструктивен можи да биди. Комплетно го разбирам Алекс Фергусон и неговото гледиште : Како Челзи би можел да смени ваков тренер? :nesvest:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Освен Хидинк друг трењер кој би не оправил нема. Ме немаше бајги време од што не пишував,ама денеска ми пукна веќе.
И уште нешто немал Манчестер помош од судиите?

Kajgana Shop

На врв Bottom