Фан Клуб: Челзи

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Јас мислам дека од Рамирес уште има да видиме, иако си познат по твојот песимизам, но мислам дека Рамирес ќе изненади и тоа многу.
Дали ја приметуваш разликата во играта на Рамирес од натпревар во натпревар? Се подобар и подобар станува, тој покажува далеку далеку подобри игри од Микел, кој откако дојде не сум видел добар меч од него, да изненади ко шо направи Рамирес.
Микел откако се повреди мистериозно без никој да знае пред неколку месеци (мислам средината на декември беше) не е толку добар, а пред тоа беше навистина солиден, многу добра игра од него, никој неможеше да му ја земи топката (се гради одлично), а и многу добри и прецизни додавања имаше, само единствен недостаток му е брзина, друго ништо

A

Auditore

Гостин
Неговата енергија и волја одамна е приметена, исто како и неговиот не толку голем талент. Има уште да видиме, како не. Но никогаш нема да видиме ништо повеќе од то шо видовме од Есиен, кој и не беше, ни е , ни ќе биди најдобар играч во светов нели, ни блиску до тоа.
Јас не сакам во Челзи да играат најдобрите фудбалери, и дај боже сите да ја имаат енергијата и волјата на Рамирес, талентот нека се разликува, но сите кога би биле ко него и Есиен, кога ќе се уиграат не се сомневам во тоа дека Челзи ќе биде најдобриот тим.

--- надополнето ---

Микел откако се повреди мистериозно без никој да знае пред неколку месеци (мислам средината на декември беше) не е толку добар, а пред тоа беше навистина солиден, многу добра игра од него, никој неможеше да му ја земи топката (се гради одлично), а и многу добри и прецизни додавања имаше, само единствен недостаток му е брзина, друго ништо
Микел е дрво, премногу бргу избувнува и добива непотребно картони, нема никаков талент во нозете, а тие негови "добри и прецизни" се по 2 во просек на натпревар, честопати губи топка, неговата игра без топка е катастрофална иако во почетокот на сезоната бев убеден во спротивното, брзината ниту ја имал ниту ќе ја има.

F

fantomX

Гостин
Коленото го повреди, мислам против Арсенал. Шо значи многу тешко од него да биди играч ко шо треба да биди, слично ко Есиен и Торес.

Јас не сакам во Челзи да играат најдобрите фудбалери, и дај боже сите да ја имаат енергијата и волјата на Рамирес, талентот нека се разликува, но сите кога би биле ко него и Есиен, кога ќе се уиграат не се сомневам во тоа дека Челзи ќе биде најдобриот тим.
Ти само мисли си оти не ти треба бар еден од најдобрите фудбалери (двајца или тројца е една оптимална бројка додуша) за да имаш најдобар тим. Се до некоја следна „епизода“ во ЛШ, која ќе те убеди дека ти треба. Бар еден.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Микел е дрво, премногу бргу избувнува и добива непотребно картони, нема никаков талент во нозете, а тие негови "добри и прецизни" се по 2 во просек на натпревар, честопати губи топка, неговата игра без топка е катастрофална иако во почетокот на сезоната бев убеден во спротивното, брзината ниту ја имал ниту ќе ја има.
Микел добива непотребни картони а Рамирес не? Не викам дека Рамирес не го бива, ама за Микел имаш грешно мислење.
Побарај неколку клипови на youtube ако не те мрзи, па види дали само прави по 2 прецизни додавања

F

fantomX

Гостин
Не би разглабал за друго, ама дека Микел е страшно спор, е.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Не би разглабал за друго, ама дека Микел е страшно спор, е.
Тоа да, само тоа му е недостатокот. (мислам како што кажав претходно пред повредата)

П.с еве едно добро склопено видео со него од оваа сезона пред да се повреди

Потегот против Кенвајн Џонс :zver:

A

Auditore

Гостин
Коленото го повреди, мислам против Арсенал. Шо значи многу тешко од него да биди играч ко шо треба да биди, слично ко Есиен и Торес.

Ти само мисли си оти не ти треба бар еден од најдобрите фудбалери (двајца или тројца е една оптимална бројка додуша) за да имаш најдобар тим. Се до некоја следна „епизода“ во ЛШ, која ќе те убеди дека ти треба. Бар еден.
Не велам дека не ми требаат, така напишав во контекст за муабетот за Рамирес, затоа што ти го направи ептен босоног шо би рекол народот, ко не е, дечкото далеку од ептен талентиран, но не е дека е тапа, има брзина ко никој во Челзи, и секој меч се подобрува и дефанзива и офанзива, едина замерка би му било тоа што добива непторебно картони.
Инаку, најдобар фудбалер на светот би сакал да е Нејмар, само во дресот на Челзи, за друго место не ме итнересира, пошто дечкото стварно ги има сите предиспозиции за тоа.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Колку што знам Ешли Јанг е 7-ца у Англија .. Што знам, некоја грешка ваљда.

Едит .. Сеа па глеам Јанг со 11-ка .. Чудно.

Едит х2 .. Ги смениле ваљда. Џек Вилшер е 8, Френки е 7. Еве ти ..
http://en.wikipedia.org/wiki/England_national_football_team

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Колку што знам Ешли Јанг е 7-ца у Англија .. Што знам, некоја грешка ваљда.

Едит .. Сеа па глеам Јанг со 11-ка .. Чудно.

Едит х2 .. Ги смениле ваљда. Џек Вилшер е 8, Френки е 7. Еве ти ..
http://en.wikipedia.org/wiki/England_national_football_team
Ја гледав утакмицата, ги видов бројките и ми падна чудно.. затоа и овде ја поставив сликата..

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Глеам за Микел нешо сте збореле а? Годинава тој малце ми се подопраи, али ете пустиот се повреди и па ништо од него, иначе до лани беше убедливо најслабиот играч на Челзи, бар според мене, скроз беше изгубен у простор! Оваа сезона ко шо реков беше малце подобар али можеби тоа ми се гледаше така заради тоа што целиот тим на Челзи играше слабо па затоа. Ај ќе го видиме коа ќе се опораи!

F

fantomX

Гостин
Не велам дека не ми требаат, така напишав во контекст за муабетот за Рамирес, затоа што ти го направи ептен босоног шо би рекол народот, ко не е, дечкото далеку од ептен талентиран, но не е дека е тапа, има брзина ко никој во Челзи, и секој меч се подобрува и дефанзива и офанзива, едина замерка би му било тоа што добива непторебно картони.
Точно така. Но тоа не смее да кошта 20 и појќе милиони евра, а во случајов кошта.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
A

Auditore

Гостин
Точно така. Но тоа не смее да кошта 20 и појќе милиони евра, а во случајов кошта.
Јас останувам на моето дека ова му е прва сезона, и дека во наредните сезони ќе докаже дека вреди 20.

Kajgana Shop

На врв Bottom