Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Среќен роденден Рамче ! :)

F

fantomX

Гостин
Рамирес е човек, кој поштено го преплативме. Мое најдалечно сеќавање да Рамирес сум го поврзал било како со Челзи е при заминувањето на Балак летоска, Рамирес и Кедира ги предложив ко играчи кои би дошле за некои 10-12 милиони и би завршиле добра тимска работа. Арно ама, Рамирес отиде до 20 милиони. Епа јебига, дечкото нема врвен талент во нозете за да вреди толку, настрана тоа шо мора да се кажи секоја му чест за желбата и одлучноста. Овај голов со Сити, поштен гол, ама вака другпат, можеби следната сезона, едноставно толку е талентиран и то е то. Шо звучи демотивирачки ко ќе виидме оти е бразилец, само шо да се прај.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Рамирес е човек, кој поштено го преплативме. Мое најдалечно сеќавање да Рамирес сум го поврзал било како со Челзи е при заминувањето на Балак летоска, Рамирес и Кедира ги предложив ко играчи кои би дошле за некои 10-12 милиони и би завршиле добра тимска работа. Арно ама, Рамирес отиде до 20 милиони. Епа јебига, дечкото нема врвен талент во нозете за да вреди толку, настрана тоа шо мора да се кажи секоја му чест за желбата и одлучноста. Овај голов со Сити, поштен гол, ама вака другпат, можеби следната сезона, едноставно толку е талентиран и то е то. Шо звучи демотивирачки ко ќе виидме оти е бразилец, само шо да се прај.

Ај, ај, бидете среќни. Мислам дека ние го имаме најНЕбразилецот од бразилците, господин Денилсон. Како само успеавме да го доведеме најнеталентираниот бразилец и јас не знам. :) Сигурно и на улица да се прошета во Бразил може да се најде поталентирани.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Го гледав Ван Дер Вил за Холандија и детево е растур.2 Асистенции на натпреварот. Подобра опција за десен бек немаме.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Чех прими денес 2 гола. И двата од Виља. Едниот од пенал кој што го процени и за малце не го фати, а вториот од одбиена од свој играч. Иначе добар гол лупнаа Чешка за 0-1.

F

fantomX

Гостин
Ај, ај, бидете среќни. Мислам дека ние го имаме најНЕбразилецот од бразилците, господин Денилсон. Како само успеавме да го доведеме најнеталентираниот бразилец и јас не знам. :) Сигурно и на улица да се прошета во Бразил може да се најде поталентирани.
Кога земаш некој играч за некои 3 милиони ко Арсенал за Денилсон, тогаш свесен си дека ризикот е голем и не можиш многу да очекуваш. Ама за 20 милиони мора да имаш некој екстра талент, сано желба и енергија не е доволно. Среќен сум, како не, исто како шо би бил среќен шо би ми останале некои, да речиме, 1000 евра, безразлика шо другите 2000 евра ми ги украле или сум ги изгубил, на пример

Го гледав Ван Дер Вил за Холандија и детево е растур.2 Асистенции на натпреварот. Подобра опција за десен бек немаме.
Против кого играа?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кога земаш некој играч за некои 3 милиони ко Арсенал за Денилсон, тогаш свесен си дека ризикот е голем и не можиш многу да очекуваш. Ама за 20 милиони мора да имаш некој екстра талент, сано желба и енергија не е доволно. Среќен сум, како не, исто како шо би бил среќен шо би ми останале некои, да речиме, 1000 евра, безразлика шо другите 2000 евра ми ги украле или сум ги изгубил, на пример

Против кого играа?
Унгарија :)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
:cds: :costumed2 Бенајун е на клупата на Израел :shok:

F

fantomX

Гостин
Ancelotti:
"I hope to stay where I am, Here is paradise. I stay really Italian but I appreciate the English, even if they aren’t very flexible. But I admire their love of the rules.
For now I am thinking only about the Champions League final and I have made this clear to the squad. I am working all out to reach Wembley and the minimum of fourth place in the Premier League.
One day I will return to coach Italy, but I don’t know when. The national side? Maybe after 2014.

Мошне, мошне интересни зборој.

--- надополнето ---

Не знам колку му е добра работа да се занимава со докрторите на Челзи, ама сепак бивш играч на Челзи очигледно добива еден фин третман од клубот.
http://www.perthshireadvertiser.co.uk/perthshire-sport/stjohnstone/2011/03/25/jody-heads-back-to-stamford-bridge-73103-28398091/

A

Auditore

Гостин
Јас мислам дека од Рамирес уште има да видиме, иако си познат по твојот песимизам, но мислам дека Рамирес ќе изненади и тоа многу.
Дали ја приметуваш разликата во играта на Рамирес од натпревар во натпревар? Се подобар и подобар станува, тој покажува далеку далеку подобри игри од Микел, кој откако дојде не сум видел добар меч од него, да изненади ко шо направи Рамирес.

--- надополнето ---

Стариџ растур и за Англија и за Болтон, следнава сезона сигурно дека ќе добие повеќе минутажа, пошто очигледно е дека Анелка и Малуда заминуваат, а можеби и Калу, дечкото бара повеќе минутажа.

F

fantomX

Гостин
Неговата енергија и волја одамна е приметена, исто како и неговиот не толку голем талент. Има уште да видиме, како не. Но никогаш нема да видиме ништо повеќе од то шо видовме од Есиен, кој и не беше, ни е , ни ќе биди најдобар играч во светов нели, ни блиску до тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom