Рамирес е човек, кој поштено го преплативме. Мое најдалечно сеќавање да Рамирес сум го поврзал било како со Челзи е при заминувањето на Балак летоска, Рамирес и Кедира ги предложив ко играчи кои би дошле за некои 10-12 милиони и би завршиле добра тимска работа. Арно ама, Рамирес отиде до 20 милиони. Епа јебига, дечкото нема врвен талент во нозете за да вреди толку, настрана тоа шо мора да се кажи секоја му чест за желбата и одлучноста. Овај голов со Сити, поштен гол, ама вака другпат, можеби следната сезона, едноставно толку е талентиран и то е то. Шо звучи демотивирачки ко ќе виидме оти е бразилец, само шо да се прај.
Кога земаш некој играч за некои 3 милиони ко Арсенал за Денилсон, тогаш свесен си дека ризикот е голем и не можиш многу да очекуваш. Ама за 20 милиони мора да имаш некој екстра талент, сано желба и енергија не е доволно. Среќен сум, како не, исто како шо би бил среќен шо би ми останале некои, да речиме, 1000 евра, безразлика шо другите 2000 евра ми ги украле или сум ги изгубил, на примерАј, ај, бидете среќни. Мислам дека ние го имаме најНЕбразилецот од бразилците, господин Денилсон. Како само успеавме да го доведеме најнеталентираниот бразилец и јас не знам. Сигурно и на улица да се прошета во Бразил може да се најде поталентирани.
Против кого играа?Го гледав Ван Дер Вил за Холандија и детево е растур.2 Асистенции на натпреварот. Подобра опција за десен бек немаме.
УнгаријаКога земаш некој играч за некои 3 милиони ко Арсенал за Денилсон, тогаш свесен си дека ризикот е голем и не можиш многу да очекуваш. Ама за 20 милиони мора да имаш некој екстра талент, сано желба и енергија не е доволно. Среќен сум, како не, исто како шо би бил среќен шо би ми останале некои, да речиме, 1000 евра, безразлика шо другите 2000 евра ми ги украле или сум ги изгубил, на пример
Против кого играа?
Јас мислам дека од Рамирес уште има да видиме, иако си познат по твојот песимизам, но мислам дека Рамирес ќе изненади и тоа многу.Рамирес е човек, кој поштено го преплативме. Мое најдалечно сеќавање да Рамирес сум го поврзал било како со Челзи е при заминувањето на Балак летоска, Рамирес и Кедира ги предложив ко играчи кои би дошле за некои 10-12 милиони и би завршиле добра тимска работа. Арно ама, Рамирес отиде до 20 милиони. Епа јебига, дечкото нема врвен талент во нозете за да вреди толку, настрана тоа шо мора да се кажи секоја му чест за желбата и одлучноста. Овај голов со Сити, поштен гол, ама вака другпат, можеби следната сезона, едноставно толку е талентиран и то е то. Шо звучи демотивирачки ко ќе виидме оти е бразилец, само шо да се прај.