Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
@lpiazon
"So falarei sobre Chelsea e Sao Paulo quando o sulamericano acabar! Por isso n estou respondendo qm me perguntar sobre isso... Beijos"
(in english:"I'll talk about Sao Paulo and Chelsea at the end of the South American Under-17 champs. So I'm not answering if you ask me about it ... Kisses")
"Minha cabeça ta aqui no Equador, nao ta na Inglaterra e nem no Brasil... Qm falar cmg sobre o sulamericano estarei respondendo!"
(in english:"My mind is here in Equador, not in England or Brazil... Only stuff about the South American will be answered!")
http://twitter.com/lpiazon

Не ќе да е готово, ама се разгорува.

--- надополнето ---

Јака биографија ма лепотанов:
no love lost no love found

:pos2:

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Не се знај.

Прво термините да се видат, после се друго.

Chelsea (4-3-3): Sam Walker; Todd Kane, Tomas Kalas, Danny Pappoe, Ryan Bertrand (sub Aziz Deen-Conteh 59); Billy Clifford, Nathaniel Chalobah, Aliu Djalo; Milan Lalkovic (sub Marko Mitrovic 80), Fabio Borini (c), Adam Phillip (sub George Saville 88).
Unused subs: Jamal Blackman, Bobby Devyne.

Овај бил тимот на Челзи за резервите, а болдираните се играчи кои играат за младинскиот тим. За Марко Митрович и Адам Филип не сум сигурен дали можат уште да играат во младинска категорија или не и зато ми се подвлечени; мислам дека Митрович можи а Филип не.

Зошто?

Рајкард и Дешамп, ма немој? Дури и Абрамович е подобар од тоа.
Дешамп не е толку лош стручњак, само што не е доволно добар за Челзи! Иначе мене некако ми мириса на враќање на Мурињо во старото јато. Ако се врати тој или Хидинк би бил пресреќен :)

F

fantomX

Гостин
Дешамп не е толку лош стручњак, само што не е доволно добар за Челзи! Иначе мене некако ми мириса на враќање на Мурињо во старото јато. Ако се врати тој или Хидинк би бил пресреќен :)
Не бе, супер е. А и бивш играч на Челзи е, така да не можи.

Зошто? И за мирисањето и за пресреќноста важи прашањево.

F

fantomX

Гостин
Читајќи го фк Реал Мадрид и гледајќи како Тотенхем пак можи да не стаса викендов со оглед на тоа шо извесно победуваат против Вест Хем дома, а прашање е нашата способност за поволен резултат против Манчестер Сити - уште појќе го ценам вечерашниов наш настап и можноста за и понатаму играње во ЛШ.

A

Auditore

Гостин
Читајќи го фк Реал Мадрид и гледајќи како Тотенхем пак можи да не стаса викендов со оглед на тоа шо извесно победуваат против Вест Хем дома, а прашање е нашата способност за поволен резултат против Манчестер Сити - уште појќе го ценам вечерашниов наш настап и можноста за и понатаму играње во ЛШ.
Твојов песимизам нема крај, реално гледано, одлично играме послдните 3 меча, веруј дека Сити ќе ги тепаме, ќе видиш, ако сакаш кладба во аватари - одма.

Rikal

Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Не бе, супер е. А и бивш играч на Челзи е, така да не можи.

Зошто? И за мирисањето и за пресреќноста важи прашањево.
Зашто ми мириса!? Па затоа што сметам дека нашиов ни Карло на лето сигурно ќе си оди, а на Реал Мадрид му предвидувам неуспех во битката со Барселона во Шпанија, а за во ЛШ конкуренцијата е преголема и никогаш не се знае, но еве и тука да земеме во предвид дека нема да успеат! При едно вакво сценарио, за очекување е Реал М. да го смени менаџерот (они поише мењаат тренери него чорапи), а дури и ако тоа не се случи верувам дека Мурињо самиот би си дал оставка зошто не будала да работи под притисок ( нормално е дека Реал дава премногу и бара премногу)! ВО ваква ситуација постои изгледна можност за враќање во Челзи, но ова е само мое мислење!
А за второво прашање нема потреба да давам големо образложение: Едноставно го обожавам овој човек, впрочем и по аватарот се гледа!

Rikal

Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
F

fantomX

Гостин
Твојов песимизам нема крај, реално гледано, одлично играме послдните 3 меча, веруј дека Сити ќе ги тепаме, ќе видиш, ако сакаш кладба во аватари - одма.
Остај ме да уживам во ЛШ, не замарај со глупости.

Зашто ми мириса!? Па затоа што сметам дека нашиов ни Карло на лето сигурно ќе си оди, а на Реал Мадрид му предвидувам неуспех во битката со Барселона во Шпанија, а за во ЛШ конкуренцијата е преголема и никогаш не се знае, но еве и тука да земеме во предвид дека нема да успеат! При едно вакво сценарио, за очекување е Реал М. да го смени менаџерот (они поише мењаат тренери него чорапи), а дури и ако тоа не се случи верувам дека Мурињо самиот би си дал оставка зошто не будала да работи под притисок ( нормално е дека Реал дава премногу и бара премногу)! ВО ваква ситуација постои изгледна можност за враќање во Челзи, но ова е само мое мислење!
А за второво прашање нема потреба да давам големо образложение: Едноставно го обожавам овој човек, впрочем и по аватарот се гледа!
Да речиме дека до болдираното можи да се земи за точно. Ова болдираново, серизно веруваш дека Муро ќе се откажи од тие големи пари? Знајш само кога? Ако Манчестер Сити му плати дупло.
Абе ти обожавај си го, ама пак не гледам зошто би требало да се врати, или пак шо е то шо би го вратило назад. :toe:

--- надополнето ---

Ајт аирлиа нека е, само што никад го неам гледано овој па да кажам нешо поише за него! Дајте појше инфо за него ако го има пратено некој!
За 10 минути на Евроспорт 2 пренос од дуелот на Бразил со не знам кој до 17 години, треба да игра и тој.

--- надополнето ---

Торес „одмара“ вечерва....одмара од шо бре? :kesa:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Алекс и Бенајун се враќаат за натпреварот со Сити на 20ти Март :)
За после очекувам стабилна игра и да победиме со над 2 гола...

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Toрес на клупа? Преку куров веќе...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења