Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Утре идеме да ги сломиме. Немаме што да изгубиме, можеме само да добиеме. Се надевам дека целиот тим ќе биде многу мотивиран и расположен за игра.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Имам дојави од Лондон од едно другарче кое е член на навивачко друшто на Стемфорд и можам да кажам дека длабоко е внесен во филозофијата на тимот, живее за него, и колку успеавме да се разбереме ми рече дека од продажбата на дресовите на Торес искеширани се неверојатни 40 милиони евра.
Теоретска шанса нема до сега да имаат искеширано 40 милиони фунти, тоа е невозможно!

Освен ако Роман за 35 милиони сам купе дресови, и уште 5 милиони од навивачи, ете ти 40 милиони :tv:

Да не речите дека тропам само така, еве и официјална статистика кој колку дресови продава годишно....

....од што можеме да видиме дека Челзи не може да продаде за еден месец милион дресови за да стигне до сумата од 40 милиони фунти(еден дрес е 35 фунти+5 фунти за печатење = 40 фунти Х 1 000 000 = 40 000 000).

п.с. И да му речеш на дригарчето да излези малку од дома, да се дружи, вака според ова многу има отупено!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајде момци со среќа вечер, се надевам ќе тепате, да го направите англисково уште поинтересно....Сега е моментот да се вратите во ритам....Поздрав:helou:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Абе мечов не е од толку големо значење за Челзи, колку што е за Манчестер Јунајтед и за вас (Арсенал), така да Челзи во дуелов нема што да загуби, влегува растеретен, без притисок, без ништо, мотивиран, спремен и желен за надигрување. Така да мислам дека играчите ќе играат без грч во нозете. Дуелов за Челзи не е од големо значење, мислам битен е за обезбедување на поени за понатамошниот тек од сезоната за влез во топ 4. Па како и да е, да гледаме само добар фудбал вечер и да се обидеме да им помогнеме на комшикиве. :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Одиме јако вечер...:)

G

Gray Foxx

Гостин
If Cole gets his wish and plays tonight and gets in range of the goal, is it inappropriate for the fans to chant: "Shoooooooooot"? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Овој жолтиов мислам дека е од сезона 2008/2009, а овој лево плавиов е постар малце. Од кај ги зема? Со здавје да си ги носиш. :)

A

Auditore

Гостин
^
Од ГТЦ го земав жолтиот, а плавиот ми е стар, ова да му е 4-5 година, така нешо ќе му дојде, двата се од Лампард.
Фала многу.

F

fantomX

Гостин
Теоретска шанса нема до сега да имаат искеширано 40 милиони фунти, тоа е невозможно!

Освен ако Роман за 35 милиони сам купе дресови, и уште 5 милиони од навивачи, ете ти 40 милиони :tv:

Да не речите дека тропам само така, еве и официјална статистика кој колку дресови продава годишно....

....од што можеме да видиме дека Челзи не може да продаде за еден месец милион дресови за да стигне до сумата од 40 милиони фунти(еден дрес е 35 фунти+5 фунти за печатење = 40 фунти Х 1 000 000 = 40 000 000).

п.с. И да му речеш на дригарчето да излези малку од дома, да се дружи, вака според ова многу има отупено!
Возможно е, ама тешко дека стварно е така, бар јас не верувам. Ама некои 20 милиони, верувам дека досега има собрано од дресој. Сликата шо си ја клал, убо си кажал, е за годишно ниво, некоја година наназад. А Торес е вест стара еден месец.

--- надополнето ---

Ајде момци со среќа вечер, се надевам ќе тепате, да го направите англисково уште поинтересно....Сега е моментот да се вратите во ритам....Поздрав:helou:
Зошто да е сега моментот да се вратиме во ритам? Сега е моментот да уживаме во Лигата на Шампионите пошто, едно, гледајќи го распоредот во ПЛ пореално е да се надеваме на победа во ЛШ отколку на 4то место во лигата и второ, уште поерално е да не гледаме Челзи во ЛШ на некој период.
Во ПЛ, кога би бирал шампион меѓу Јунајтед и Арсенал? Најискрено би го одбрал Болтон. Едноставно толку ми значат овие натпревари во ПЛ.

If Cole gets his wish and plays tonight and gets in range of the goal, is it inappropriate for the fans to chant: "Shoooooooooot"? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ем касниш ем лоша верзија ми пушташ, главното е дека секој негов допир со топката заслжува по едно Shooooot!
:tv:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
jack_wilshere Jack Wilshere
Right...F.A cup tomorrow! Time to put sunday behind us! Going to watch the game tonight! Big game for us aswell! Chelsea win please!
Ајде победите вечер и Арсенал е со вас :tv:

F

fantomX

Гостин
jack_wilshere Jack Wilshere
Right...F.A cup tomorrow! Time to put sunday behind us! Going to watch the game tonight! Big game for us aswell! Chelsea win please!
Ајде победите вечер и Арсенал е со вас :tv:
Не фала, дволни ми се моменталните лешперски ментално лабилни лешпери во дрес на Челзи, нема потреба за поддршка од уште една група на такви суштество во видот на Арсенал. То е двојно зло.

A

Auditore

Гостин
Чех
Бане - Луиз - Тери - Кол
Рамирес - Лампард - Есиен - Малуда
Анелка - Торес​
Мислам дека вечерва ова ќе биде составот кој ќе го изнесе Анчелоти, доколку играат како против Копенхаген тогаш ќе имаат доста проблеми Јунајтед, како и да е ќе биде одличен меч, немаме што да изгубиме влегуваме со помал психички притисок на натпреваров, па се надевам на победа.

F

fantomX

Гостин
Чех
Бане - Луиз - Тери - Кол
Рамирес - Лампард - Есиен - Малуда
Анелка - Торес​
Мислам дека вечерва ова ќе биде составот кој ќе го изнесе Анчелоти, доколку играат како против Копенхаген тогаш ќе имаат доста проблеми Јунајтед, како и да е ќе биде одличен меч, немаме што да изгубиме влегуваме со помал психички притисок на натпреваров, па се надевам на победа.
Уште сега ги гледам Руни и Нани како се шетаат во просторот пред Лиуз и Тери а зад Лампард и Есиен каде ќе има еден тон слобода за движење на гостиве ни вечерашни ако играме со ваква формација .

--- надополнето ---

Сега шо прајме со црниов?

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6787264,00.html

--- надополнето ---

Apparently the injured lad had been taking the mick out of Ashley after his Penalty v Everton, saying "Dunno why you took one, you can't friggin' shoot!"...so Ash went to his motor and - the rest is history.... :icon_bigg

Kajgana Shop

На врв Bottom