Теоретска шанса нема до сега да имаат искеширано 40 милиони фунти, тоа е невозможно!Имам дојави од Лондон од едно другарче кое е член на навивачко друшто на Стемфорд и можам да кажам дека длабоко е внесен во филозофијата на тимот, живее за него, и колку успеавме да се разбереме ми рече дека од продажбата на дресовите на Торес искеширани се неверојатни 40 милиони евра.
Ех што си ти ...If Cole gets his wish and plays tonight and gets in range of the goal, is it inappropriate for the fans to chant: "Shoooooooooot"?
Возможно е, ама тешко дека стварно е така, бар јас не верувам. Ама некои 20 милиони, верувам дека досега има собрано од дресој. Сликата шо си ја клал, убо си кажал, е за годишно ниво, некоја година наназад. А Торес е вест стара еден месец.Теоретска шанса нема до сега да имаат искеширано 40 милиони фунти, тоа е невозможно!
Освен ако Роман за 35 милиони сам купе дресови, и уште 5 милиони од навивачи, ете ти 40 милиони :tv:
Да не речите дека тропам само така, еве и официјална статистика кој колку дресови продава годишно....
....од што можеме да видиме дека Челзи не може да продаде за еден месец милион дресови за да стигне до сумата од 40 милиони фунти(еден дрес е 35 фунти+5 фунти за печатење = 40 фунти Х 1 000 000 = 40 000 000).
п.с. И да му речеш на дригарчето да излези малку од дома, да се дружи, вака според ова многу има отупено!
Зошто да е сега моментот да се вратиме во ритам? Сега е моментот да уживаме во Лигата на Шампионите пошто, едно, гледајќи го распоредот во ПЛ пореално е да се надеваме на победа во ЛШ отколку на 4то место во лигата и второ, уште поерално е да не гледаме Челзи во ЛШ на некој период.Ајде момци со среќа вечер, се надевам ќе тепате, да го направите англисково уште поинтересно....Сега е моментот да се вратите во ритам....Поздрав:helou:
Ем касниш ем лоша верзија ми пушташ, главното е дека секој негов допир со топката заслжува по едно Shooooot!If Cole gets his wish and plays tonight and gets in range of the goal, is it inappropriate for the fans to chant: "Shoooooooooot"?
Не фала, дволни ми се моменталните лешперски ментално лабилни лешпери во дрес на Челзи, нема потреба за поддршка од уште една група на такви суштество во видот на Арсенал. То е двојно зло.jack_wilshere Jack Wilshere
Right...F.A cup tomorrow! Time to put sunday behind us! Going to watch the game tonight! Big game for us aswell! Chelsea win please!
Ајде победите вечер и Арсенал е со вас :tv:
Уште сега ги гледам Руни и Нани како се шетаат во просторот пред Лиуз и Тери а зад Лампард и Есиен каде ќе има еден тон слобода за движење на гостиве ни вечерашни ако играме со ваква формација .ЧехМислам дека вечерва ова ќе биде составот кој ќе го изнесе Анчелоти, доколку играат како против Копенхаген тогаш ќе имаат доста проблеми Јунајтед, како и да е ќе биде одличен меч, немаме што да изгубиме влегуваме со помал психички притисок на натпреваров, па се надевам на победа.
Бане - Луиз - Тери - Кол
Рамирес - Лампард - Есиен - Малуда
Анелка - Торес