Фан Клуб: Челзи

P

PewDiePie

Гостин
F

fantomX

Гостин

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Уште да си ја брка работата за која е донесен во Челзи и ќе посакам да водам љубов со него. :nesum:
Ова треба да е старо. Ама добро е.
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

7 бода па и не се голема разлика плус тоа траба да играме 2 пати со нив
само сега треба да направиме добри трансверчиња и се враќаме во трка без еден плеј и еден во одбрана нисто не правиме
ги имаме речиси за џабе кехил и крањчар па ке видиме дали и досло памет на управата
10 бода. Имаат заостанат меч со Блекпул. Рачунај го тој меч победа нивна.

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2268532,00.html

IVANOVIC: BETTER AND BETTER

Posted on: Mon 17 Jan 2011

В

Вори

Гостин
Влезе на 10 минути?Зошто не влезе на пример порано наместо анемичниот Есиен?

Иначе дај ве молам веќе да не постираме шпекулации на фанклубов.Ако има нешто официјално тогаш океј.Зошто преку глава ми е од тоа што не поврзуваат секој ден со милион играчи.
Денеска на тапет се Лукаку,Гансо и Форлан.А,усвари тие не знаат дека ние сме катастрофа и дека ниеден играч нема да земеме.

A

Auditore

Гостин
Не бе нека постираат шпекулации, само нека бидат пореални.

F

fantomX

Гостин
Абе се убо, сите сме среќни и сите го сакаме Карло Анчелоти. Само шо никој појќе не го почитува, а уште помалку му верува. За шо си е сам крив, пошто очигледно ни тој сам не си верува во то шо кажува.

Да де. Кај беа Стариџ и МекЕкран во саботата?
Како бе кај беа? Не виде како само изиграа во своите 5, односно 10 минути на терен, соодветно?

Многу го сакат :)
Шо е сликата? Пошто кај мене не се појавува.

Влезе МекЕкран бе,јес да 10-на мин али битно е да знаат дека никој не е незаменлив.
Ова е шега, така? :raz:

--- надополнето ---

Интересно гледање на вчерашното јадење гомна од Реднап како нешто му „смрдело“ околу работата со Пиенар:
he is saying that we did not bid so Everton are lying to get the price up.

Малку е екстремно, ама не и неможно. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom