Аааааааа, многу сакаш.Честито нова тема.
Се надевам во јануари ќе направиме еден swap на тренерите![]()
Се надевам и јасЧестито нова тема.
Се надевам во јануари ќе направиме еден swap на тренерите![]()
^Цел фан клуб да му ја :sekss: ќеркичката...
Ако така вика Лампард, мора да е така.00:37- специјално за fantomX
Секако.Carlo - 'We deserved to win against Tottenham. We were very close, we will win our next game.'
![]()
Глеј прај, после не примаме рекламации.Честито нова тема.
И да, секако ја почнувате со победа.. недела утакмицата е 1 на годината. Се шо имаш да продајш и да клајш на вас![]()
Високо лета? Знајш кај пишуваш бе шмулјо, за кој клуб, за кој тим е овај фан клуб? Види го, за високо летање ми зборува ајнштајнов...:kesa:Тешко. :ne:Кој високо лета, ниско паѓа!!!:smir::baeh:
Неговиот збор повеќе не вреди ништо за никого поврзан со Челзи, почнувајќи од играчите, така да...Дебели, да си стојш да зборот !![]()
Нема во јануари. Уствари шо знам, можно е, ама сега засега тешко оди то.Се надевам во јануари ќе направиме еден swap на тренерите![]()
Колку спротивни мислењаБлизнаци е
Е искрено да ви кажам,сега со ладна глава мислам дека ќе го тепаме Манчестер во Недела.Какво-такво подобрување во играта видов против Тотенхем,повеќе залагање....среќата што не напушта тоа е веќе друга работа.
хехеАко не видовте досега доволно причини зошто Челзи ќе доживее и следен неуспех в недела, јас ќе предочам само една, голема ко планина.
Играме со Манчестер Јунајтед, најсмрдената, најгнасната екипа со најмногу гниди во составот кои се вистински говеда ако не е по нивно, вистински насилници и гомна. Настрана играта и се друго, на такви можи да парира само Џон Тери од сегашниов тим, до негде и Дрогба. Ама со оглед на то шо сакаме да бидиме сакани и почитувани, ќе бидиме ко мирни ко бајчина. Секако, приговор кон судија не иди в предвид, ма шо сака нека се случи.
Спроред то, верувам оти следниот понеделник ќе сме најсаканиот тим и клуб. Особено во Манчестер. А Карло Анчелоти ќе биди најдобриот тренер во светот. По мислењата во Манчестер.
Шо беше смешно? :raz:хехе
Не ми беше смешен постот, туку спротиставените мислења ..Шо беше смешно? :raz:
--- надополнето ---
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/12/13/2258954/carlo-ancelotti-agrees-to-quit-chelsea-join-roma-report
Раниери назад да си го земиме...?
Ниедно од двете не е мислење. Даворовото е желба, надеж. Моето е согледување на реалната сосотојба.Не ми беше смешен постот, туку спротиставените мислења ..
FTW Ranieri !!!!
А зашто мислиш дека го ругам Раниери? FTW = for the win (ili forza)Ниедно од двете не е мислење. Даворовото е желба, надеж. Моето е согледување на реалната сосотојба.
Шо така за Раниери? Па ваков тим и да не заслужува подобар тренер?