Нов плоштад во Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата ultrasboy
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво убаво, дај боже да се гради а не да се кради. Се надевам дека за неколку години сите градови во Македонија ќе имаат нови современи плоштади со кои ќе може да се гордееме.

Струмица е "опозициско" место, имаат малку построга контрола. Кавадарци е повеќе ориентирано кон власта и може да си ги полнат џебовите функционерите во власта. Не сум политички определен, кажувам како е, сурова вистина.

Инаку со нетрпение чекам да се заврши плоштадот да се поднови малку градот да заличи на убаво, како што личи на новиот кеј.

Струмица е "опозициско" место, имаат малку построга контрола. Кавадарци е повеќе ориентирано кон власта и може да си ги полнат џебовите функционерите во власта. Не сум политички определен, кажувам како е, сурова вистина.

Инаку со нетрпение чекам да се заврши плоштадот да се поднови малку градот да заличи на убаво, како што личи на новиот кеј.

Бацка кој и да гради ќе кради....финтава е нека го изградат да биде убав ко на сликите па колку сакаат нека крадат...

Македонија или Градилиште?

Како и да е ми се допаѓа, а ќе стават повеќе семафори?

Семафорите се најмал проблем чекај да ги средат фонтаните или кој знае што ќе биде тоа ( може базенти за лозарите да го стават комињето) :pos2: :pos2:

Ова мермерот на сликите (а и уживо) ептен личи на оној поставен и на струмичкиот плоштад...во фонтаната оној обидот за мозаик ми стои ист како оној на картата на светот на струмичкиот плоштад...а мермерот е од Прилеп...

Треба да постават и некоја скулптура од божицата на виното,или ншто поврзано со вино... што знам, да асоцира

Ова мермерот на сликите (а и уживо) ептен личи на оној поставен и на струмичкиот плоштад...во фонтаната оној обидот за мозаик ми стои ист како оној на картата на светот на струмичкиот плоштад...а мермерот е од Прилеп...
пф нема врска друже!

тука негде и за двата плоштада плановите презентирани
ако за нашиот плоштад немаше теми на форуми клипови на јутјуб не значи дека вие сте измислиле топла вода....

neka vi e cestito pa i vo skoro vreme da vi go zavrsat skroz...vo kavadarci ne sum bila dobri 10 godini taka da ako planiram da odam vo slednava godina osekam prijatno iznenaduvanje....

Опаа,епа ајде честитки до Кавадарчани па нека биди поубав и од нашиот ( Струмичкиот :) )

nekoj strasno dobra para ima olapano za glupiot plostad :)
a inaku da se nadevame deka ke bide gotov plostadot do letoto :)

Ште имате граничен премин на Вардар, пристаниште за Гемии, ама кога ќе се Дигне нивото на Егеј бајаги :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom