YouTube го укина ограничувањето на должината на видео снимките

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes. Click the Upload button below to select a video.

-----------------------------------------

На YouTube партнерите ова им е овозможено уште многу одамна. Можеа да прикачуват видеа подолги од 15 минути.

Е тоа зависи има некои нубови се свашта стават, Пробав уште стои дека може само до 15 мин ... , ќе видиме утре .

Ќе почнат со сериите да ги стават 100%...

Потребно е да прикачуваш оригинална содржина и да не прикршуваш ниту едно од правилата и во зависност од тоа ќе ти дадат колку минути може да прикачуваш.

За серии могуче е да има, али Google да склучат некој си договор и да има претплата за да може да се гледаат серии. Се за да се профитира. А тоа дека ќе има и на диво аплоадери е сигурно, само брзо ќе бидат ликвидирани.

Фала богу...а не како порано кога сакав да го гледам Doctor Who барај ,барај видеа и тоа што траат по 9:51 минути.

Серии и филмови на Јутјуб, се све само не задоволство да ги гледаш, во резолуција од 150x100, не фала.

Е сеа се отвора друг простор. Доколку ги наредите описот и таговите на македонски јазик со кирилични букви, голема е веројатноста никој никогаш да не ги провери :)

Да, ама кирилско писмо користи и милионска Русија, така што и од овој бизнис ништо! :smir:

Серии и филмови на Јутјуб, се све само не задоволство да ги гледаш, во резолуција од 150x100, не фала.

Рандом епизода од Doctor Who ,супер квалитет ,дури подобар квалитет и од некој торенти што го имаат.

Пиповски напиша:
Хе, квалитет чудо, не заебавај која сатисфакција е да гледаш омилена филмска серија на таква лоша слика :)

Квалитет не е WOW (пушти го на 480p),но може слободно филмот да се гледа т.е. тенка е разликата помеѓу филм на ТВ и видеово .

Рандом епизода од Doctor Who ,супер квалитет ,дури подобар квалитет и од некој торенти што го имаат.

Хе, квалитет чудо, не заебавај која сатисфакција е да гледаш омилена филмска серија на таква лоша слика :)

^ Истиот проблем како на Дамјан_ го имам, така да сеа тоа е надминато.

Дечки, не знам колку сакате емисии за фотографија, ама имам една на лагер и тоа со траење од 2:49:38 (или со зборови кажано, скоро 3 часа)

Да прашам за нешто друго,:)
Прикачив видео на YouTube за една нова песна... и ми пратија порака од еден друг канал (фан канал) дека тие имале единствено право да ја објават песната (малку ми е нелогично) и демек ќе ја пријавеле песната за кршење на авторски права и можело да ми се банира каналот. Можно е такво нешто? или само празни муабети

Да прашам за нешто друго,:)
Прикачив видео на YouTube за една нова песна... и ми пратија порака од еден друг канал (фан канал) дека тие имале единствено право да ја објават песната (малку ми е нелогично) и демек ќе ја пријавеле песната за кршење на авторски права и можело да ми се банира каналот. Можно е такво нешто? или само празни муабети

Можно е да ги имаат заштитено правата за дистрибуција.
Дај ми линк од песната кајшто ја имаш прикачено и линк од каналот, за да ти кажам дали можат.

Тотално се во право. Се надевам не ти го банирале каналот, како што му направија на еден дечко што закачуваше американски и европски цртани со македонска синхронизација. Некој од оние што ги поседува правата за некои од американските цртани го имаше пријавено и го банираа од ЈуТјуб и целосно му го избришаа каналот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom