Пријателче,добредојде во македонија.мило ми е што ја кажуваш вистината сите да ја знаат2500k треба да чини 10000-11000 денари, а не 15249. Ти ебам државата......
Вчера бев во Анхоч и баш ги прашав за процесориве, тој типот на каса везе немаше кога отприлика би ги донеле...не се нервирајте, денови се во прашање кога анхоч и другите фирми ќе ги донесат сенди бриџ процесорите и ќе имаат нешто пореални цени
анхоч скоро нишо добро не даваат....иди у нептун или у риверсофт...бтњ ај да составиме финална конфигурација веќе еднаш...на секоја се нешто и фали :/Вчера бев во Анхоч и баш ги прашав за процесориве, тој типот на каса везе немаше кога отприлика би ги донеле...
Конфигурација до колку пари?анхоч скоро нишо добро не даваат....иди у нептун или у риверсофт...бтњ ај да составиме финална конфигурација веќе еднаш...на секоја се нешто и фали :/
анхоч скоро нишо добро не даваат....иди у нептун или у риверсофт...бтњ ај да составиме финална конфигурација веќе еднаш...на секоја се нешто и фали :/
Фејл е сега да се земе некој од "старите" i7ци, кога го имаш i5-2500K. И GTX580 нема никаква вредност, подобро да земеш две HD 6950 1GB, и ќе ја растуриш GTX580. И земање таква конфигурација без Inferno SSD - epic fail
Од ова ништо фазла, понатаки уште едно SSD и толку.
Хахаха со 2 терабајти "зелен" хард диск!:kesa:
Од ова ништо фазла, понатаки уште едно SSD и толку.
do 25 iljadi...Конфигурација до колку пари?
Хаха ако е така тогаш ќе му оди ко Пентиум 4 комотХахаха со 2 терабајти "зелен" хард диск!:kesa:
aj sea ozbilno da sklopime finalna konfiguracija ama bez nedostatoci da bide celaХаха ако е така тогаш ќе му оди ко Пентиум 4 комот
Стварно, секоја чест на тој којшто ја склапал конфигурацијава, стварно знаат како да заработат луѓево и кои им се слабите страни на муштериите. Стај му 2ТБ хард диск, многу рам и Нвидиа графичка и одма ќе ти го купат
SSD-то е тапа.MB:GA-X58A-UD9
CPU:Intel Core i7 980x
RAM:12 gb Kingston HyperX Limited Edition DDR3-1600MHz
HDD:Kingston 128GB SSDNow V100 SATA 2 2.5
PSU: CM Silent Pro Gold 1200W
COOLER:CM Aquagate
GPUalit GTX 580 3GB GDDR5
ATX:CM Stacker 830 NVIDIA EDITION
:nesvest::nesvest::nesvest:
Ова стрикно само за ентузијасти
Али мислам дека претерав малку отпојќе
Е ај погледни поназад едно 6-7 или појше страни, че видиш конфигурација од мене и две од shifty.aj sea ozbilno da sklopime finalna konfiguracija ama bez nedostatoci da bide cela
1500 evra+Све е добро фали само уште ХДД 2ТБ
Иначе колку би коштала конф. погоре?