Спортски web портали во државава

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.453
Имаа денеска еден Извештај, не знам од кога извештаи почнаа да пишуваат :) А „извештајот“ е must read.
http://acmilan-mk.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1400:-4-4-&catid=62:2010-08-25-19-43-12&Itemid=58

--- надополнето ---

Снажниот Бразилски стопер се имаше се договорено со Милан уште минатата година ама Милан не можеше да потпише за Милан па мораше да чека се до сега.
:pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најважно е што е СЛУЖБЕНО! :pos:

В

Вори

Гостин
Ниту 4 дена не поминаа од 18тото коло, а 19тото веќе започна.
Не ни го читав извештајов.Само што ја видов првата реченица и све ми стана јасно.
Вака јас почнував да пишувам состави за зимата во 4-одделение :pos:

Бившиот играч на Гремио ќе биде големо зајакнување во Примавера, каде тренер е Џовани Стропа, оти и тие се натпреваруваат за титула, како и Италијанскиот куп, кои го освоија минатата година.
Кога го читате ова замислете дека Миле Паника го збори...ја се смеам 20 минути више :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
"За првиот гол беше фатен на неспремно инаку ќе го одбранеше шутот пред да удри во дирекот а исто така беше и несреќен бидејки одбиената топка му падна на нога на Ди Натале."

:pos2::pos2::pos2:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.453
Дај навистина нека се смени насловот на темава во нешто како што ќе асоцира на сите вакви сајтови, или едноставно да ја држиме во чест на овие, пошто Спорт Денес се профи кога го читаш ова.

Ма да јас мислам дека е некој мајндфак во прашање, не навлекуваат на сајтот заради посетеност и еден ден одеднаш ќе почнат да пишуваат литератно. Можеби дури и разбирливо :)

M

mercenary

Гостин
Закон.

Панче, само продужи вака. Овие ти љубоморат дека вашиот сајт е по посетен од нивниот и дека сте најголемиот официјален фан клуб на фејсбук. А да, форза Аце Милан! ( Искрено, ја да сум као тебе, тоа "Прв Македонски веб портал за Аце Милан во Македонија" би го сменил со Панче Милан. Да се знае кој е шефот, некој ќе помисли дека некојси Аце е главен на вашиот угледен сајт )

Бразилски Ленс известува дека во понеделникот навечер дека 30годишниот Бразилски фудбалер Роналдињо ............. Во последните 10 дена трајат наѓаџања каде ќе ја продолжи кариерара
Дека стојат нагаџањата?

P

PewDiePie

Гостин
.
Ма да јас мислам дека е некој мајндфак во прашање, не навлекуваат на сајтот заради посетеност и еден ден одеднаш ќе почнат да пишуваат литератно. :)
Да да,сигурно е тоа
:pos2:
оти и тие се натпреваруваат за титула........оти да се знајт ! :vozbud:

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ОФИЦИЈАЛНИОТ ФОРУМ НА ФАН КЛУБОТ НА МИЛАН ВО МАКЕДОНИЈА
НОВИНИ
Како во времето на кумунизмот... :pos:

фан сум на Милан, али овие стварно се големи лузери

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.453
Овој Pato_007 на форумот не беше на кајгана едно време? Знаете она антологиското: надимак ми е Александре Пато :pos:

P

PewDiePie

Гостин
Остај го него,мене Лубе ми фали и оној Член1Став (типот што тврдеше дека Одо е најбоље десен бек во свет) тие ми фалат мене. Легенди !
Може и они го водат Милан сајтов :raz:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Панче си има уникатен надимак тоа малдини панч... е гола вода... цело лето на секој пост на фејс се потпишуваше како Панчито :vozbud:

В

Вори

Гостин
Предмет: АДДИО РОНАЛДИНЈО !
Вто Јан 11, 2011 3:10 am
Наскоро доаѓа формализација.Роналдинјо со сите ефекти е поранешен играч Милан а сега веке може да се вика дека веќе е играч на Фламенго. Денеска попладне (во Бразил) е договорот постигнат меѓу лидерите на Фламенго и агентот на Роналдинјо по договор со Милано, адвокатите на двете страни се пријавуваат клаузули финалето, каде што Роналдинјо ќе го потпише договорот 42 месеци или 3 години и пол.Наскоро очекува формализирање, но слободно можам да кажам АДДИО Роналдињо.[img
:pos: двете Д во Адио се моментот.
Ама кога ќе прочитам поубаво целава статија е за нигде.
Добро имаат 5-то одделение завршено батињава или..?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
:pos: двете Д во Адио се моментот.
Ама кога ќе прочитам поубаво целава статија е за нигде.
Добро имаат 5-то одделение завршено батињава или..?
Море да не се овие 4-то одделение? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom