|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.734
- Поени од реакции
- 904
Значи не која е најплатена...туку која е најдобра. Онака што мислите според вас дека е убава работа и блазе им на тие што тоа го работат?
Да, си седиш една година во парламент на кожна столица и не правиш ништо, има само опасност газот да ти фане хемороиди, ако се деси нешто ја обвинуваш другата партија, и после пензионер со солидна пензија.Пратеник , министер , прецедател или премиер
доволно е да си одработиш само еден мандат и оп пензионер :Р
Мислам дека овие паразитиве и одкако ќе им заврши мандатот зимаат Full плата уште 5 години. а после можат одма и пензија.Тоа е демократија,еднакви права за сите.Ние на 64 некој на 30.Пратеник , министер , прецедател или премиер
доволно е да си одработиш само еден мандат и оп пензионер :Р
Немора ни да одиш на работа (во парламентот) еве на пр. ДПА.Ќе "бојкотирам" и ќе спијам до 12:00 - плата тече.Да, си седиш една година во парламент на кожна столица и не правиш ништо, има само опасност газот да ти фане хемороиди, ако се деси нешто ја обвинуваш другата партија, и после пензионер со солидна пензија.
И професор на факултет не е лоша работа но многу фурни леб треба да се јадат за да се стигне до тоа место.
И тоа не е лошо, минатив месец вадев пасош. Те сликнуе еднаш, отпечаток, потпис тука дечко, уште десет души после мене исто, саатипол пауза, па пак исто. плата над 25.000Сликар во МВР......Од к** потешко не креваш....:smir:
па шо ти велам......ито ко ке ти вели ај ова , ај она...мрза го фаќа и во умо си вели " Кај се најде да ми кршиш рает , се да ти ебам....И тоа не е лошо, минатив месец вадев пасош. Те сликнуе еднаш, отпечаток, потпис тука дечко, уште десет души после мене исто, саатипол пауза, па пак исто. плата над 25.000