Maryah.C
Be a bee
- Член од
- 9 јуни 2006
- Мислења
- 4.001
- Поени од реакции
- 710
Од 23 февруари 3600 е каратата.3030. Камп нема моментално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 23 февруари 3600 е каратата.3030. Камп нема моментално.
Јас бев вчера во Југотон и викат 3030 е уште..па не знам.Од 23 февруари 3600 е каратата.
‘Exit Makedonija 23.02.2011Јас бев вчера во Југотон и викат 3030 е уште..па не знам.
Шо знам...‘Exit Makedonija 23.02.2011
Од денес влезниците за 11тото издание на фестивалот чинат 3600 денари (Скопје, Југотон/ГТЦ)‘
------
Кој знае, можда продолжиле нешто ама би требало да пишува...како и да е ,не е битно толку![]()
Стари посетители добиваат бесплатен камп и превоз а за останатите (новите) прашав и рекоа дека сигурно ќе имало организиран превоз, ќе се знаело до јуниШо знам...малку е без врска шо нема пакети и уште ништо не се знае за превоз...
А кога се Jamiroquai во Скопје? Знам дека се зборуваше нешто ама официјално... ?Теее па ќе го гледаме во скопје пред егзит...ме радува што scream е букиран, али оваа година има еден тон подобри фестивали и секако нa дел од нив веќе си обезбедив место, егзит ми стана тиње
Во секој случај добар провод на тие што одат..и ако има заинтересирани за смештај во нови сад, нека пишат пм.