Водителката Миа Костова влегува во македонската "Плејбој" историја!

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не те пуштаат на врата во Хавана?

хавана е емсто каде одат оние што седат во паркот на лето, па види ти во каква атмосфера одбрале д аправат фотосесија. можеби итоа е реалноста на нашите плеј бој зајачици тие се камењарки.

п.с. јаката популарност што ја стекнала кога нема други квалитети освен да се соблекува, тоа е кога некој по секоја цена сака да стане популарен а не е роден за тоа.

хавана е емсто каде одат оние што седат во паркот на лето, па види ти во каква атмосфера одбрале д аправат фотосесија. можеби итоа е реалноста на нашите плеј бој зајачици тие се камењарки.

п.с. јаката популарност што ја стекнала кога нема други квалитети освен да се соблекува, тоа е кога некој по секоја цена сака да стане популарен а не е роден за тоа.

Епа ај кај тебе дома тогаш а? Сигурно владее аристократска атмосфера.

Бооо глупости. Ти да не ја мирисаш атмосферата од сликава каде што се гледа една ограда?

Тука више не коментирам... секој има право на свој избор, ако нејзиниот бил да се соблече, тогаш тоа е тоа. Не е мое да ги коментирам туѓите одлуки. :)

Бооо глупости. Ти да не ја мирисаш атмосферата од сликава каде што се гледа една ограда?

Во клуб 69 има јебачка атмосфера таму требало да се сликаат :icon_lol: А не кај смрденине и неишишанине :icon_lol:

Ти разбираш или стварно не разбираш? Секое место си има своја енергија, у замок да се сликале или у некоја куѓа на водно или не знам кој друг пример да ти го дадам и да се сликаш позади контењер не е исто мислам. Еенргијата од хавана е дну дна, самата таа ограда и лисјата доле се ѓубре за меен како да с есликале во изпразнет контињер.

Ти разбираш или стварно не разбираш? Секое место си има своја енергија, у замок да се сликале или у некоја куѓа на водно или не знам кој друг пример да ти го дадам и да се сликаш позади контењер не е исто мислам. Еенргијата од хавана е дну дна, самата таа ограда и лисјата доле се ѓубре за меен како да с есликале во изпразнет контињер.

Јас па незнам зашто девојчето го оставиле голо да стои таму на промаја. Плус подземни води има. Кичма ке ја боли.

Не знам сеа дали е Миа или Маја, али таја шо е на насловна на Вест имат лоша цицка. Барем на таа фотографија.

Оф мори мајко... у пичку матер е ојден народов во земјава со предрасудите.
Дали знаеш дека ти си прв кој забележа дека е фотографирано во Хавана, и да не се произнесеше јавно, можеби ќе беше и единствен.

А сега едно еднсотавно прашање. Колку ги следиш едиторијалите во американскиот плејбој? Дали знаеш колку едиторијали им се снимани по паркови, по соблекувални на факултетски спортски сали. Ти дадов линк за environmental portraits, ама џабе.

Фотографиите се дело на Дејан Пановски, најдобриот фешн фотограф во Македонија. Ако мислиш дека си во право, оди на форумот на fotograf.mk или на подфорумот за фотографија на Idividi и напиши го истово мислење.

Ништо ти не разбираш иако учиш фотографија.
Со ова ме потсетуваш на мојата шефица која мисли дека знае се на светот, додека цела институција си вика у пичку матер, како ја ставија оваа шеф на сектор кога за кур не ја бива, а не па да фати нешто сериозно да сработи.

Не е вакво списание за простата македонска раја. Се кладам дека на поголем дел попрво им се дига на фацата на Буле, него на цицките на Миа.

До пред некое време појма немав која е типкава, се дур не ја видов во Рамстор и ми кажаа дека е водителка, а после ја приметив на тв. Чудно е седната на столчето, затоа и не е баш најдобар аголот да се види што има да покаже :) Како и да е, кога веќе се слика за Плејбој подобро вака, него како Каролина.

А тоа со Буле како збори за СДСМ и избори ми е епик фејл во секој случај. Неговата фаца не е сигурно за вакво списание, а и барем да беше за сексуален живот па ај (има 4 деца мислам :)) ама веќе преку глава ми е од политика на сите медиуми, уште и тука ли.

Мумија, и американскиот плејбој се занимава со политика, и тоа многу.

Значи ко што МекДоналдс во Америка е многу сличен на МекДоналдс во Македонија, така и плејбојот. Нашите не измислуваат топла вода, само работат според шаблон. Доколку доживеат 13ти број, ќе го купам, и ќе удрам рецензија, после три броја, не ми се одвојува време за такво нешто.

Оф мори мајко... у пичку матер е ојден народов во земјава со предрасудите.
Дали знаеш дека ти си прв кој забележа дека е фотографирано во Хавана, и да не се произнесеше јавно, можеби ќе беше и единствен.

А сега едно еднсотавно прашање. Колку ги следиш едиторијалите во американскиот плејбој? Дали знаеш колку едиторијали им се снимани по паркови, по соблекувални на факултетски спортски сали. Ти дадов линк за environmental portraits, ама џабе.

Фотографиите се дело на Дејан Пановски, најдобриот фешн фотограф во Македонија. Ако мислиш дека си во право, оди на форумот на fotograf.mk или на подфорумот за фотографија на Idividi и напиши го истово мислење.

Со ова ме потсетуваш на мојата шефица која мисли дека знае се на светот, додека цела институција си вика у пичку матер, како ја ставија оваа шеф на сектор кога за кур не ја бива, а не па да фати нешто сериозно да сработи.

а што сакаш да ми кажеп дека нивните паркови и клубови се исти како нашите? не зезај кај нас хавана е дупка и стварно знам дека критиката ми е на место, девојките изгледаат како што би рекле американците ту долар хор :pos2:

Ќе се обидам да бидам наједноставен. За убава фотографија потребно е фин модел и позадина која нема да одвлекува внимание, но во исто време нема да биде и премногу еднолична. Оградата на Хавана е таман.
Да видиш по какви дупки имам гледано фотографирања, ама се наоѓале сегменти во целиот тој хаос или грдотија, за кога човек ќе ја погледне фотографијата да каже „убаво изгледа ова“.
Не знам која ти е поентава со навлагањето во тоа што претставува Хавана. Ти кажувам дека 99,999999% од луѓето ќе кажат ѕидов интересен е И НИШТО ПОВЕЌЕ, ама изгледа имаш вишок време, изгледа имам и јас штом ти одговарам на секој пост.

Ќе се обидам да бидам наједноставен. За убава фотографија потребно е фин модел и позадина која нема да одвлекува внимание, но во исто време нема да биде и премногу еднолична. Оградата на Хавана е таман.
Да видиш по какви дупки имам гледано фотографирања, ама се наоѓале сегменти во целиот тој хаос или грдотија, за кога човек ќе ја погледне фотографијата да каже „убаво изгледа ова“.
Не знам која ти е поентава со навлагањето во тоа што претставува Хавана. Ти кажувам дека 99,999999% од луѓето ќе кажат ѕидов интересен е И НИШТО ПОВЕЌЕ, ама изгледа имаш вишок време, изгледа имам и јас штом ти одговарам на секој пост.

Не не, не с еработи за вишок време, јас сакам да докажам дека токму тие тараби, греди кога човек ќе ги примети ти мењаат филингот за целата сесија. Значи хавана како клуб каде што се собираат одреден тип на луѓе си имаат своја сцена со таква енергија. кога ти сликаш за плејбој сакаш не сакаш позадината што ја има на слика ја пренесува таа енергија која за мене. а и за повеќето е грда слика исто така како и луѓето кои одат таму. дали ме разбираш таа енергија е проста, ниска, нема гламур нема господско нешто. а плајбој колку што разбирам не дава понуди на камењарки туку на одредени личности кои се популарни и од висока класа. ама затоа кажав и некој пост погоре кај нас никогаш ништо не било на ниво и професионално.

На слика со гола жена тој се фати за оградата и за тоа кој излегува таму :pos:
Овде оградата каква е? :icon_lol:

Пиши им мејл следната сесија во 69ка да ја прават. И онака клубот има ебачко име :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom