Фан Клуб : Гостивар

• Креатор на темата Креатор на темата Rinia
  • Време на започнување Време на започнување
Za sramota se politicarite sto go politiziraa i sportot! inace ima 2 tribini a stadionot bese prepoln. ima i makedonci sto doagaat da gledat fudbal no mene mi smetaat pesnite od tipot na makedonsko devojce i nekoi glupavi skadiranja sto za zal se peat na stadion.. inace sekoj koj sto saka moze da dojde da gleda nikoj nikogo ne cepka!

i mene mi smetat albanski ..... , kletite Albanci , i drugi skandiranja glupavi ,.. ajt MRS sea

И мојов ќе му го дам.Во секоја тема да се смарало,што створење ќе беше.

Еј стварно доста е...и двете страни прекинете!

Мамето изигравам модератор...добро рече Сајбер мора еден модератор овде што прати мак.фудбал!

^ Земајго подучи го малку ако го имаш другар,сожали се малку :)
eee bravo be , ti tuka samo gledas koj postira i vednas replika imas EEEJ ne si u parlament tuka :S Alooo

za koj tim navijas za rinia , za vardar , za bregalnica , na sekoja tema te gledam tebe samo da zamaras ajde prekini !

Влазеними 0 - 0 Ринија

И повторно синдромот гости :toe: Дома немаме пораз од којзнае кога, али гости ептен слабо играме...
Среќа што е останатите конкуренти за бараж Дрита,Еуромилк и Миравци кикснаа па остана негативата од 2 бода зад 4то пласираниот!
Кастриотите за прв пат присутни на едно гостување, според информациите имало околу 80-100 души се надевам дека ќе има слики..

4.Беласица 26 бода
5.Миравци 25
6.Еуромилк 25
7.Риниа 24
8.Дрита 23

0-0 против Цементарница и веројатно тука завршуваат амбициите за прва лига што и не е толку лошо бидејќи ќе може уште подобро да се склопи тимот,да се уигра а и да се донесе уше некое засилување во нападот зашо со моменталнава ситуација само ќе се обрукавме во прва лига...

Belasica 0-1 Rinija (prethodno kolo)
Rinija 4-0 Lokomotiva

Posle kiksot so Cementara rakovodstvoto prezede drasticni merki so davanjeto otkaz na Ertan Hasan,Burim Guhxufi i Mumin Salai koi ne gi opravdaa ocekuvanjata i go stavi Arben Nuhiji na klupa kako i nekolku drugi "prvotimci" koi igraa radi stara slava... Vaka pogolema sansa imaat igracite koi nemaa mn minutaza i koi imaat zelba za dokazuvanje i nekolku igraci od mladinskata...

Drasticen cekor, koj zasega se pokazuva kako pravilen!

Forza Rinija :)

bravo deckii ocekuvam da vlagate vo prva liga narednata godina

денес во миравци катастрофа, изгубивме 6-1. судијата партали правеше. тука беше и еден од ффм или шо го знам, важно еден од тие местачите, не ми текнува името. охрид опасно го ишуткаа да победи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom