Фан Клуб : Гостивар

• Креатор на темата Креатор на темата Rinia
  • Време на започнување Време на започнување
^ И ти и твојте браќа .!.,мајкати сигурно е ќора што и пишиш со толкав фонт.Не ти замераме бе пиши што сакаш има мн како тебе,Гоче и сл.

A ti Zlatko ne znaes deka vo sekoj fan klub samo zamaras

^ Колку глуп си бе чудо нешто е тоа,никој не ви забрана да ојте ама Кастриоти по 30-40 души а Балисти по 300-400 одат нма натпревар затоа и викам.
pa kolku ocekuvas da bideme,kastriotet ova godina se formiaa....kako za pocetok premnogu dobro sme,zatoa se i ballistet da ni pomognat so organizacijata.. Kastriotet=Ballistet

Соколат се формираа годинава кај нас и има околу 110-120 души дома а денеска во Преспа имаше околу 40-50.Ова од град со моментално 6000 жители.

nie sme okolu 50-60 dusi,a sekoj natprevar se poveke se zgolemuva brojot a posle ova denes siguren sum deka narednata utakmica brojot ke bide dupliran.

^ Колку глуп си бе чудо нешто е тоа,никој не ви забрана да ојте ама Кастриоти по 30-40 души а Балисти по 300-400 одат нма натпревар затоа и викам.

Ne zbori koa ne znajs... nitu si videl kolku bea,nitu si cul!

Ballistet bea 2 kombinja + 2-3 koli okolu 50tina navivaci,a ostanatite bea Kastriotet!!!
Ali sekoa cest za Ballistet im pokazaa na nasive kako se naviva...

Ne zbori koa ne znajs... nitu si videl kolku bea,nitu si cul!

Ballistet bea 2 kombinja + 2-3 koli okolu 50tina navivaci,a ostanatite bea Kastriotet!!!
Ali sekoa cest za Ballistet im pokazaa na nasive kako se naviva...

Deneska bea okolu 40 Ballisti ....

Fala Kastriotet Ballistet Albanian Brothers !

Соколат се формираа годинава кај нас и има околу 110-120 души дома а денеска во Преспа имаше околу 40-50.Ова од град со моментално 6000 жители.

Добро Соколат имаат разлика со Кастриотет бидејќи членови на Соколат се повеќегодишни членови на ТКЗ,1-2 се влијателни членови таму и знаат многу повеќе за организацијата отколку Кастриотет.

Но ќе ги биде и Кастриотет бидејќи се гледа дека имаат желба!

We are the best, ама и вие браќа мои Кастриоти ке ве биде :smir:

Срамота еден град колку Гостивар да има ваков стадион.Со една мизерна трибина и тоа Балисти да им го полнат.
Za sramota se politicarite sto go politiziraa i sportot! inace ima 2 tribini a stadionot bese prepoln. ima i makedonci sto doagaat da gledat fudbal no mene mi smetaat pesnite od tipot na makedonsko devojce i nekoi glupavi skadiranja sto za zal se peat na stadion.. inace sekoj koj sto saka moze da dojde da gleda nikoj nikogo ne cepka!

^ Зошто да ги чепкаат,него политиката уништува се.И кај нас и Македонци и Албанци и Торбеши и цигани има на трибина,за разлика од кај вас кај нас нема такви анти македонски песни.Инаку Тони баш ме интересира кои се тие влијателни членови од Соколат во ТКЗ,немора тука пиши ми по пп ако ги знаеш.

^ Зошто да ги чепкаат,него политиката уништува се.И кај нас и Македонци и Албанци и Торбеши и цигани има на трибина,за разлика од кај вас кај нас нема такви анти македонски песни.Инаку Тони баш ме интересира кои се тие влијателни членови од Соколат во ТКЗ,немора тука пиши ми по пп ако ги знаеш.

Ах не им ги знам имињата бе..ама мислам дека тие што се главните кај Соколат тие се влијателни кај ТКЗ.

Иначе си приметил секогаш покрај трансот на Соколат стои и мало знаме ТКЗ!

^ Нз прв пат слушам за ова,инаку ни јас не знам кои се тие влијателните.Знам дека секогаш одат по некое комбе во Албанија но такви дали има поима немам.Знам дека само дечурлана се се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom