- Член од
- 1 март 2011
- Мислења
- 180
- Поени од реакции
- 8
^ Колку глуп си бе чудо нешто е тоа,никој не ви забрана да ојте ама Кастриоти по 30-40 души а Балисти по 300-400 одат нма натпревар затоа и викам.
sekogas vo pomos na nasite braka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Колку глуп си бе чудо нешто е тоа,никој не ви забрана да ојте ама Кастриоти по 30-40 души а Балисти по 300-400 одат нма натпревар затоа и викам.
pa kolku ocekuvas da bideme,kastriotet ova godina se formiaa....kako za pocetok premnogu dobro sme,zatoa se i ballistet da ni pomognat so organizacijata.. Kastriotet=Ballistet^ Колку глуп си бе чудо нешто е тоа,никој не ви забрана да ојте ама Кастриоти по 30-40 души а Балисти по 300-400 одат нма натпревар затоа и викам.
Ne zbori koa ne znajs... nitu si videl kolku bea,nitu si cul!
Ballistet bea 2 kombinja + 2-3 koli okolu 50tina navivaci,a ostanatite bea Kastriotet!!!
Ali sekoa cest za Ballistet im pokazaa na nasive kako se naviva...
Соколат се формираа годинава кај нас и има околу 110-120 души дома а денеска во Преспа имаше околу 40-50.Ова од град со моментално 6000 жители.
Za sramota se politicarite sto go politiziraa i sportot! inace ima 2 tribini a stadionot bese prepoln. ima i makedonci sto doagaat da gledat fudbal no mene mi smetaat pesnite od tipot na makedonsko devojce i nekoi glupavi skadiranja sto za zal se peat na stadion.. inace sekoj koj sto saka moze da dojde da gleda nikoj nikogo ne cepka!Срамота еден град колку Гостивар да има ваков стадион.Со една мизерна трибина и тоа Балисти да им го полнат.
^ Зошто да ги чепкаат,него политиката уништува се.И кај нас и Македонци и Албанци и Торбеши и цигани има на трибина,за разлика од кај вас кај нас нема такви анти македонски песни.Инаку Тони баш ме интересира кои се тие влијателни членови од Соколат во ТКЗ,немора тука пиши ми по пп ако ги знаеш.