Приватни или Државни факултети?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ова беше комплимент? да не се лажеме го знаеме вистинското значење на реченицава :) да да дефинитивно си љубоморен на нешто се двоумам во моментов незнам точно на што :)
Да ние сите сме љубоморни што сте на приватен, само треба да знаеш има и живот после факултет. среќно

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ова беше комплимент? да не се лажеме го знаеме вистинското значење на реченицава :) да да дефинитивно си љубоморен на нешто се двоумам во моментов незнам точно на што :)
Немам сретнато досега некој да е љубоморен на отупавени со мозочна блокада, а ни јас не љубоморам на таквите.

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Немам сретнато досега некој да е љубоморен на отупавени со мозочна блокада, а ни јас не љубоморам на таквите.
Хаха Ваауу.. Ги обожавам твоите навреди .. би ти вратил меѓутоа се осеќам ниво над тебе така да ќе си премолчам
совет од мене треба малку да исчилираш многу си напнат, мора себеси да се сметаш за интелектуалец :pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Хаха Ваауу.. Ги обожавам твоите навреди .. би ти вратил меѓутоа се осеќам ниво над тебе така да ќе си премолчам
совет од мене треба малку да исчилираш многу си напнат, мора себеси да се сметаш за интелектуалец :pos2:
Не се тоа навреди, е баш тоа ти се комплементи, за нивото твое и за твојата интелектуалност.
Само не си доволно паметен да сфатиш дека се работи за комплемент па мислиш дека вистината те вреѓа.

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Не се тоа навреди, е баш тоа ти се комплементи, за нивото твое и за твојата интелектуалност.
Само не си доволно паметен да сфатиш дека се работи за комплемент па мислиш дека вистината те вреѓа.
Доволно е.. се докажа и ок го прифаќам твојот комплемЕнт. Е сега се надмина себеси хаха ги класифицираш работите според свој критериуми не разликуваш навреди од комплименти.. ти дал некој некогаш комплемЕнт па да знаеш што е? Изгледа примаш комплемЕнти од ваков тип кои што ги доделуваш ти :toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Доволно е.. се докажа и ок го прифаќам твојот комплемЕнт. Е сега се надмина себеси хаха ги класифицираш работите според свој критериуми не разликуваш навреди од комплименти.. ти дал некој некогаш комплемЕнт па да знаеш што е? Изгледа примаш комплемЕнти од ваков тип кои што ги доделуваш ти :toe:
Yeap. Критериум кога споредуваш факултети е знаењето и неговата примена, а не кој повеќе слободно време има кој сака другите да му љубоморат на тоа што е туп. Се споредува знаењето кое можеш да го добиеш на едниот или на другиот, а не колку повеќе ќе им кажеш на другите дека ти делат компленти. Од 17 поста во 18 љубмората на тоа што ништо незнаеш ти е главен аргумент.
Ти многу си побркал. Ти реков веќе еднаш. Не гледам да те навредува вистината, нити па гледам причина некој да љубомори на некого кој нема знаење. Прифати си ги комплементите онакви какви што се.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Да погодам, ти бате Маус...се регистрираше за да се пофалиш дека ке одиш на приватен? :)
:tapp:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Темата веќе и така замина во лечење комплекси на некои морончиња колку можат повеќе да измрчат и да лечат комплекси оти немаат пари за на приватен.

Јас сум на државен, знам како ми е и знам со која мака имам просек, а најчесто пресуден фактор не било учењето туку милоста на професорот/асистентот. Се случувало испит да го спремам 1 месец и да извадам 9, а некој испит (со иста тежина) за недела дена и да извадам 10. Зборувам за учење до посер и борба за просек.

Оценувањето се сведуваше на професорот и тоа колку е расположен да прегледува. Да не зборувам за „шестар“ системот.

Со други зборови. За професорот во државните НЕМА реперкусии. На приватните ако не те бива како професор..ЛЕТАШ!

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Yeap. Критериум кога споредуваш факултети е знаењето и неговата примена, а не кој повеќе слободно време има кој сака другите да му љубоморат на тоа што е туп. Се споредува знаењето кое можеш да го добиеш на едниот или на другиот, а не колку повеќе ќе им кажеш на другите дека ти делат компленти. Од 17 поста во 18 љубмората на тоа што ништо незнаеш ти е главен аргумент.
Ти многу си побркал. Ти реков веќе еднаш. Не гледам да те навредува вистината, нити па гледам причина некој да љубомори на некого кој нема знаење. Прифати си ги комплементите онакви какви што се.
Дечко како прво ова ми е 18 пост така да научи да броиш или не ти се гледа тоа Мислења со две точки па цифрата ? Се служиш со навреди кои едноставно неможат да допрат до мене (пробај нешто друго) за знаење за интелигенција за тупавост ти ќе ми збориш се што знаеш да напишеш се некои навреди како туп мозочни блокади абе дај не ме заебавај.. Хахаха уште еднаш ќе ти кажам исчилирај човеку.. не е до факсот приватен или државен ти имаш озбилен проблем ги мразиш луѓето што се на приватен поради некоја своја причина јас неможам да ти помогнам тука

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
Дечко како прво ова ми е 18 пост така да научи да броиш или не ти се гледа тоа Мислења со две точки па цифрата ? Се служиш со навреди кои едноставно неможат да добрат до мене (пробај нешто друго) за знаење за интелигенција за тупавост ти ќе ми збориш се што знаеш да напишеш се некои навреди како туп мозочни блокади абе дај не ме заебавај.. Хахаха уште еднаш ќе ти кажам исчилирај човеку.. не е до факсот приватен или државен ти имаш озбилен проблем ѓи мразиш луѓето што се на приватен поради некоја своја причина јас неможам да ти помогнам тука
добрат
ѓи мразиш

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Дечко како прво ова ми е 18 пост така да научи да броиш или не ти се гледа тоа Мислења со две точки па цифрата ? Се служиш со навреди кои едноставно неможат да добрат до мене (пробај нешто друго) за знаење за интелигенција за тупавост ти ќе ми збориш се што знаеш да напишеш се некои навреди како туп мозочни блокади абе дај не ме заебавај.. Хахаха уште еднаш ќе ти кажам исчилирај човеку.. не е до факсот приватен или државен ти имаш озбилен проблем ѓи мразиш луѓето што се на приватен поради некоја своја причина јас неможам да ти помогнам тука

Ако не допираат до тебе тогаш не биди напорен и не ми возвраќај на моите комплементи кон твојата интелегенција и твоето знаење.
На мојот пример, споредба колку знаење бараат и даваат на еден приватен и еден државен факултет за ист предмет кај ист професор ти возврати со твојот единствен аргумент љубомората. Тогаш и самиот си потврди колку си способен да си ги одбраниш ставовите.
Не мразам никого, лошо е да мразиш, секоја чест за оние малкумина кои на приватен бараат знаење и се трудат да научат нешто и покрај тоа што не им бараат нити даваат многу знаење. Но повеќето мислат дека ако се на приватен дека ќе уживаат 4 години и на крај деканот со инка ќе им тури знаење и тие ќе бидат спсобни да работат. Ти покажа дека си во тие повеќемина.

--- надополнето ---

Темата веќе и така замина во лечење комплекси на некои морончиња колку можат повеќе да измрчат и да лечат комплекси оти немаат пари за на приватен.
Лошо е да пробаш да ги нарекуваш останатите онака како што не сакаш тебе да те нарекуваат и да ги класифицираш онаму каде што и сам припаѓаш.
Немам потреба да љубоморам нити да лечам комплкеси за тоа дали имам пари или немам за приватен. Тоа ништо не ми менува, секако мојот факултет е еден и единствен во земјава, ништо нема да ми помогне ако имам или немам пари.
Пробав да направам споредба колку треба да знаеш за да положиш предмет на државен, а колку на приватен.
Не пишував празни зборови како повеќето гласноговорници. Си го поткрепив ставот.

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Да погодам, ти бате Маус...се регистрираше за да се пофалиш дека ке одиш на приватен? :)
:tapp:
Дечко дај не ме замарај со вакви глупи прашања те молам да се пофалам пред кој? Пред луѓе кои ни ги знам ни тие ме знаат? Ама патетично прашање..

T

Tetro

Гостин
Дечко дај не ме замарај со вакви глупи прашања те молам да се пофалам пред кој? Пред луѓе кои ни ги знам ни тие ме знаат? Ама патетично прашање..
и мене ме интересира ова.
или дојде да ни кажеш колку сме направиле глуп избор што сме запишани на државните факултети? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom