- Член од
- 22 август 2010
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 14
ако може copy paste на вицот па.. да се насмеам и јасСи се смешал, вицовите ги кажувате вие. : )
ако може copy paste на вицот па.. да се насмеам и јасСи се смешал, вицовите ги кажувате вие. : )
Да ние сите сме љубоморни што сте на приватен, само треба да знаеш има и живот после факултет. среќноОва беше комплимент? да не се лажеме го знаеме вистинското значење на реченицава да да дефинитивно си љубоморен на нешто се двоумам во моментов незнам точно на што
Немам сретнато досега некој да е љубоморен на отупавени со мозочна блокада, а ни јас не љубоморам на таквите.Ова беше комплимент? да не се лажеме го знаеме вистинското значење на реченицава да да дефинитивно си љубоморен на нешто се двоумам во моментов незнам точно на што
Хаха Ваауу.. Ги обожавам твоите навреди .. би ти вратил меѓутоа се осеќам ниво над тебе така да ќе си премолчамНемам сретнато досега некој да е љубоморен на отупавени со мозочна блокада, а ни јас не љубоморам на таквите.
Не се тоа навреди, е баш тоа ти се комплементи, за нивото твое и за твојата интелектуалност.Хаха Ваауу.. Ги обожавам твоите навреди .. би ти вратил меѓутоа се осеќам ниво над тебе така да ќе си премолчам
совет од мене треба малку да исчилираш многу си напнат, мора себеси да се сметаш за интелектуалец :pos2:
Доволно е.. се докажа и ок го прифаќам твојот комплемЕнт. Е сега се надмина себеси хаха ги класифицираш работите според свој критериуми не разликуваш навреди од комплименти.. ти дал некој некогаш комплемЕнт па да знаеш што е? Изгледа примаш комплемЕнти од ваков тип кои што ги доделуваш тиНе се тоа навреди, е баш тоа ти се комплементи, за нивото твое и за твојата интелектуалност.
Само не си доволно паметен да сфатиш дека се работи за комплемент па мислиш дека вистината те вреѓа.
Yeap. Критериум кога споредуваш факултети е знаењето и неговата примена, а не кој повеќе слободно време има кој сака другите да му љубоморат на тоа што е туп. Се споредува знаењето кое можеш да го добиеш на едниот или на другиот, а не колку повеќе ќе им кажеш на другите дека ти делат компленти. Од 17 поста во 18 љубмората на тоа што ништо незнаеш ти е главен аргумент.Доволно е.. се докажа и ок го прифаќам твојот комплемЕнт. Е сега се надмина себеси хаха ги класифицираш работите според свој критериуми не разликуваш навреди од комплименти.. ти дал некој некогаш комплемЕнт па да знаеш што е? Изгледа примаш комплемЕнти од ваков тип кои што ги доделуваш ти
Дечко како прво ова ми е 18 пост така да научи да броиш или не ти се гледа тоа Мислења со две точки па цифрата ? Се служиш со навреди кои едноставно неможат да допрат до мене (пробај нешто друго) за знаење за интелигенција за тупавост ти ќе ми збориш се што знаеш да напишеш се некои навреди како туп мозочни блокади абе дај не ме заебавај.. Хахаха уште еднаш ќе ти кажам исчилирај човеку.. не е до факсот приватен или државен ти имаш озбилен проблем ги мразиш луѓето што се на приватен поради некоја своја причина јас неможам да ти помогнам тукаYeap. Критериум кога споредуваш факултети е знаењето и неговата примена, а не кој повеќе слободно време има кој сака другите да му љубоморат на тоа што е туп. Се споредува знаењето кое можеш да го добиеш на едниот или на другиот, а не колку повеќе ќе им кажеш на другите дека ти делат компленти. Од 17 поста во 18 љубмората на тоа што ништо незнаеш ти е главен аргумент.
Ти многу си побркал. Ти реков веќе еднаш. Не гледам да те навредува вистината, нити па гледам причина некој да љубомори на некого кој нема знаење. Прифати си ги комплементите онакви какви што се.
добратДечко како прво ова ми е 18 пост така да научи да броиш или не ти се гледа тоа Мислења со две точки па цифрата ? Се служиш со навреди кои едноставно неможат да добрат до мене (пробај нешто друго) за знаење за интелигенција за тупавост ти ќе ми збориш се што знаеш да напишеш се некои навреди како туп мозочни блокади абе дај не ме заебавај.. Хахаха уште еднаш ќе ти кажам исчилирај човеку.. не е до факсот приватен или државен ти имаш озбилен проблем ѓи мразиш луѓето што се на приватен поради некоја своја причина јас неможам да ти помогнам тука
сега во ред е? Хахахадобрат
ѓи мразиш
Дечко како прво ова ми е 18 пост така да научи да броиш или не ти се гледа тоа Мислења со две точки па цифрата ? Се служиш со навреди кои едноставно неможат да добрат до мене (пробај нешто друго) за знаење за интелигенција за тупавост ти ќе ми збориш се што знаеш да напишеш се некои навреди како туп мозочни блокади абе дај не ме заебавај.. Хахаха уште еднаш ќе ти кажам исчилирај човеку.. не е до факсот приватен или државен ти имаш озбилен проблем ѓи мразиш луѓето што се на приватен поради некоја своја причина јас неможам да ти помогнам тука
Лошо е да пробаш да ги нарекуваш останатите онака како што не сакаш тебе да те нарекуваат и да ги класифицираш онаму каде што и сам припаѓаш.Темата веќе и така замина во лечење комплекси на некои морончиња колку можат повеќе да измрчат и да лечат комплекси оти немаат пари за на приватен.
Дечко дај не ме замарај со вакви глупи прашања те молам да се пофалам пред кој? Пред луѓе кои ни ги знам ни тие ме знаат? Ама патетично прашање..Да погодам, ти бате Маус...се регистрираше за да се пофалиш дека ке одиш на приватен?
и мене ме интересира ова.Дечко дај не ме замарај со вакви глупи прашања те молам да се пофалам пред кој? Пред луѓе кои ни ги знам ни тие ме знаат? Ама патетично прашање..