В
Вори
Гостин
Ако имаш очи и ако си ме читал,ќе знаеш дека сум фан на Челзи,така да не ме погоди баш-баш твојава сељачка провокација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не те разбрав ондак,ако сакаш да упростиш тогаш би било појасно.
Хаха ама си фенси,а имаш и добар смисол за хумор.сите навивачи за реал во вас владее лоботомија:pos2:
Така,кога Пеп ке освои ЛШ со тим како Порто,тогаш ке му биде рамен на Мурињо.
Ајде ќе пробаме пак: Давор, дали е Гвардиола тренер на Барселона од неделата 28.11.2010?
Мурињо освои ЛШ со Порто во година кога другиот тим што играше во финале беше Монако (и со ова не мислам дека освоиле само затоа што играле со Монако туку дека чим монако и порто стигнале во финале на ЛШ нешто сериозно било погрешно со ЛШ таа сезона). Значи не било само до Мурињо и неговата генијалност. А, како си го објаснуваш феноменот дека Мурињо во Челзи имаше неограничени ресурси и можеше да го купи било кој играч во светот и сепак не успеа ни да стигне до финале на ЛШ? А, на Аврам Грант му требаше нешто повеќе од полусезона да успее во истото?

Не е многу нормално.Пази,јас го почитувам како тренер и верувам дека е добар,нормално сеуште е млад има пред него светлосни години за да се докажува и покажува.Но,реков дека не може да се стави на рамниште со некои светски докажани тренери,меѓу кои е и Мурињо.Тоа е тоа.
Грант имаше готов производ.Екипата беше на Мур,тој само продолжи со работа од таму каде што застана Мурињо.
И што дека стигна до финале,кога не го освои.
Абе како не можи да се стави на исто рамниште кога резултаите се очигледни и во премиер лига и во лигата на шампиони.Не е многу нормално.Пази,јас го почитувам како тренер и верувам дека е добар,нормално сеуште е млад има пред него светлосни години за да се докажува и покажува.Но,реков дека не може да се стави на рамниште со некои светски докажани тренери,меѓу кои е и Мурињо.Тоа е тоа.
Мурињо застана на пораз од андерлехт или некој таков тим. Иначе може да се каже дека и мурињо го наследи Челзи од Раниери. Единствените играчи што он ги донесе и имаа некаква улога во тимот додека он беше тренер беа Карваљо и Дрогба. И Есиен откако си отиде Макелеле.
Како и да е Мурињо имаше 3 сезони да освои лига на шампиони со неограничени пари и не направи ништо.
Ја најдоа ли играчите на Реал топката синоќа на Кампот??
И тоа 5 пати.Да бе... у голот.
Не е многу нормално.Пази,јас го почитувам како тренер и верувам дека е добар,нормално сеуште е млад има пред него светлосни години за да се докажува и покажува.Но,реков дека не може да се стави на рамниште со некои светски докажани тренери,меѓу кои е и Мурињо.Тоа е тоа.
Смешно е. Не изгуби од Андерлехт,туку изигра нерешено со Розенборг на Стемфорд.
Иначе и сам знаеш колку беше јака конкуренцијата,па затоа може и Челзи не беше доволно силен да се носи со Милан,Ливерпул,Манчестер и Барселона,во Европа.

Ама разликата е во тоа што Мурињо освојуваше со различни екипи,за разлика од Гвардиола,али небитно за тоа во право си.
Туку да не ломотам многу,зошто може Гвардиола од наредна сезона ќе биде тренер на Челзи,па да не испаднам контрадикторен..![]()