Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе најфер ќе беше Роналдо црвен да си добиеше за тоа што го турна на Гвардиола,посфатлив ќе беше поразов од 5 разлика....
najfer ce bese gvardiola da go ispratat u tribini oti toj se pravese zaeban jaja cavoto ce mu prael finti na ronaldo so race, aj so noze ako mozhe.. zelkar..

Боби[Мкд];3924655 напиша:
Бускетс колку и да јајме за него, е страшен играч.

Не се согласувам со тебе.Не ми се свига неговиот тип на игра мислам дека Барса може и подобро на таа позиција.

tebe nikoj ne te prasha nisto! gvardiola provocirase i trebase crven da dobie toa e fakt a ako bese zaeban ce mu napravese finta so noze ne so race!

- celata topka ispadna vo korner a korner za barsa nema
- nitu eden igrac na barsa ne go cepna topkata pri slobodniot udan na kristina(plackoto) a korner za real ima
- i drugi situacii koi sto ne mi teknuvaat

Реал има една придобивка од Мурињо. Меси конечно не успеа да им даде гол:pos2:, конечно беше задржан.

Ова беше ноќ на Барса, тотално го унакажаа противникот. На Мурињо му покажаа дека може да победи со нив само во случај кога има екипа во која 10 играчи можат да извршуваат дефанзивни задачи. Кај може Озил и Роналдо да му играат лев и десен бек како што тоа го можеа Пандев и Ето? Мислам дека вечерва "специјалниот" виде дека со Барса не може да се надигрува па макар имал во составот играчи какви што има.

Аууу ,каква утакмица,какво понижување пред милиони гледачи. Барса покажа кој е најдобар клуб во Светот.А Рамос се надевам ке добие 10 утакмици суспензија, минимум.Какво Лајно од човек.

Сума сумарум денеска видов еден крајно антипатичен реал,екипа во која играат големи имиња а "мали" играчи. Можеби ако го прифатеја поразот како големи спортисти ќе го сменев мислењето но вака не...

--- надополнето ---

а што е форава со јувенташиве ? скоро сите се тука а во нивни фан клуб промаја фатило ?

Страшна утакмица приредена од фудбалски мајстории на барселона...премногу сум под импрессии од овај величенствен фудбал што го прикажа екипата на Барселона(иако навивав за Мадрид),..дупли пасови,триаголници,петти,влегување од страна,..едноставно барселона исто како да играше со двајца играчи повеќе на теренот..не знам што да кажам за оваа никаква игра приредена од Реал??..играчите сите беа како тотално збунети и сосема надиграни од каталонците во секој смисол. добро е тоа што Караваљо има повеќе интелегенција и знаење од Пепе,Рамос и Марсело заедно како треба во одбраната..иначе денес ќе пукнеше можеби најголем резил(а и пукна резил) за Реал Мадрид..Разликата ја правеа како и обично незаменливите Месси-Чави-Иниеста што Реал Мадрид никогаш неможе да има вакви поединци во нивниот состав а и било кој друг клуб..совршенство се овие поединци кои ги има во составот Барселона и оваа генерација ќе биде запаметена како една од најдобрите во историјата на клубскиот фудбал ,без разлика дали барселона ќе освои нешто или не...Барселона не ја сакам како клуб ама:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:за нивната игра и квалитет кој моментално го имаат..а да и најдобриот играч во планетата земја Линоел Месси:cuc:..

П.С.Јувенташи знам дека имате комплекси од Мурињо ама ја претерувате со постовите како бил прегазен тој синкир внатре на теренот играше специјалниот...!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom