Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3924538 напиша:
Да точно, кон мирен противник. Али како мојш да издржиш да не му акнеш една на Бускетц, Пујол. Валдез и Пике? Такви плачипизди нема нигде. Па макар и Меси глумецон кога глумеше лакт од Карваљо.

Подржка за Рамос. :)
Одма на очно, ќе најдеш некој дежурен сега да те прегледа ..

Аууу доста заебанции паднаа вечерва,тешко на мадристите :)

Да точно, кон мирен противник. Али како мојш да издржиш да не му акнеш една на Бускетц, Пујол. Валдез и Пике? Такви плачипизди нема нигде. Па макар и Меси глумецон кога глумеше лакт од Карваљо.

Вие или сте големи идиоти или ви фали нешто не сваќам јас :tapp: Подржуват еден лигло кој незнае што прави. Не ми е јасно стварно, а тоа што провоцирале фудбалерите на Барса е друго имаат право водат 5-0 и секако им е кејф да го прават тоа и јас така правам ама зошто друг играч не отиде па баш рамос??? Зошто на пример Касилијас или Карваљо не направија таква глупост?..И Меси викаш изглуми лакт а? Друга утакмица си гледал изгледа :pos:

Играчиве на Реал у моментов се малу како потресени :tv:

Подршка и од мене :)

Абе оти ни еден навивач на Реал не пиша "се гледаме на Бернабе" ? :pos:

Три збора... Иниеста, Чави, Меси, тие додека се во тимот ...се знае

Удар имаше, да, но не толку силен за онаква драма и глума. Се гледа дека после неполна секунда на меси му текнува дека ако падне да глуми карваљо ќе наебе, ама се заеба.

Добро свесен ли си колку се закопа со клиопов сега? Па имаше удар од Карваљо ама не го рокна со нож за да падне ко заклана кокошка. Очигедна глума. Баш коментирав со еден пријател за ова, очекувано ке беше да е од Роналдо ама од Меси не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom