Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можам да бројам толку брзо, колку што даваат голови овие

156257_1678612814684_1518428079_1635265_2325353_n.jpg

Дај стави слика од ХЕРКУЛЕС !!!
Можда Херкулес не можевме,ама Реал во секое време и место !

ЦИЦАЈ!

Низок пост мало искомплексирано детиште.

Викаш Херкулес не може да го победите а
супер

Низок пост мало искомплексирано детиште.

Викаш Херкулес не може да го победите а
супер
Реков не можевме.

Него слушам имало шпекулации за Руни,Пасторе,Видиќ и Дрогба:raz:

162966_1517378215550_1267338355_31260443_2423725_n.jpg

Меси: Добро бе Баце,колку време ви треба да сфатите кој е кој?

Кристина: Готово,готово јасно е,ке бегам ја у Ман.Сити слушам јака плата давале,а и не губат по 5-0.

Ајде бре, и овие Барса, нашле село без кучиња....:pos:

1,2,3... butifarra de payés, 4,5... a Cristina se la hinco!! casi 8, Cristina..., casi 8..., si no llegamos a levantar el pie del acelerador... CINCOmentarios...

Што е разлеката помегу Реал Мадрид и Скопско пиво?? Скопското пиво се полни во Скопска пивара, а Реал Мадрид на Камп Ноy. :) :pos:
Не ми е смешно, али ова ме насмеа!

Мадриѓаниве ги нема никаде само каталонци и тука таму некој друг навувач пишува ови мадриѓаниве вечерва порано ќе си легнат :pos:

Тажно е да си фан на Реал во денешно време, греота. :(
Ja ќе изреагирам човечно и ке сочувствувам со нив, стварно, ова ни на најголем душман не би му го посакал, прво 2-6 дома, сега 5-0, многу е, премногу, дајте нешто sos бројчиња нека вртат нека побараат помош, или нека испратат тужба до радиодифузна мрежа за психичка тортура што доживеале од програмата на Алфа.
Од утре психијатриве ке тријат раце ...

Интер ваш и Челзи да беа, реално гледано повеќе ке примеа,испод 7 сигурно не :)

Значи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom