Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Маваа педерчињата од реал а? Рамос идиот, така треба да се однесува со сите репрезентативни колеги!

Барса моќна и доминантна, ги уби кренативе галактикоси и му кажа дека не е се во парите, треба и срце!

За Роналдо ми е жал, не е како во Јунајтед, разлика е што зема поголема плата :tv:

Барселона 5 - 0 Реал Мадрид
67% посед на топка 33%
5 жути 7
0 црвени 1

Газење...Честито победа Каталонци

моќна Барселона многу моќна !!! секоја чест.. честитки до навивачите...

Жално,ама искрено.
Во дерби да примиш 5 гола,притоа да не дадеш ниеден,а да имаш само еден единствен шут,тогаш стварно неам коментар.

Ова беше силување во секоја смисла.

Од сигурни извори дознавам,дека Рамос доби црвен картон,да го очисти жолтите,пред натпреварот со Севиља:tv:

Добра игра на реал мадрид, малу фалеше да дадат почесен гол мада само со 3 шута не знам колку им фалело :kesa::kesa::kesa:

Да сумираме: Гвардиола е нешто повеќе од две години во Барселона и против Реал Мадрид има скор 5 5 0 0 16 : 2. Петарда за петтата победа!!!

Слабо Барселона...многу слабо....само 5-0 победи....ние на блекбурн 7 му дадовме овај викенд :) :)

Добро сеа.. можда Реал се и малце подобри од Блекбурн....али блекбурн да знајте шо играчишта имат.... :) :)

Јас пак се дрзнав да изјавам дека со Мур, Реал овде најмалку нерешено ќе вади.
Очито Барселона сеуште е светлосни години пред Реал. Мислам ни Пелегрини не се обрука волку на Ноу Камп?

За навивачите незнам али овја ќе биде ваков !

images

images

Да се разберемо, по грешка гласав за Реал !

Очекувам победа на Барса, 1-0 или 2-0 !

Реков ја овја ваков ќе биде само малце резултатот го заебав :pos:

Иначе олку многу мушки педерчиња и пичке у душа на едно место не сум видел ни во сите делови на твајлајт. Од играч до тренер на двете страни !

Сеа баш ме интересира што ќе каже Мурињо прво па после и овде на форум селанчето што ми глуми Скопјанец и ја користам приликава да го поздравим

images

:tv:

Од толку пување на Марка и сл. мислев дека барем нерешено ќе биде, отпор некаков ќе дадат. Честитки до навивачите на Барса, ова беше маестрално :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom