Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
abe taka mrcaa sekoja sezona,a posle El classico gi nemase nikade.Mene milo mi e sto ovoj pat se so golema samodoverba,pa taka porazot ke gi zakopa dlaboko.Inaku ne znam so koj pamet mislat deka moze da sluci nekoja senzacija :pos: Messi nema sansi da ne se zapise vo listata na strelcite,pa doaga Villa i Pedro so 90% sansa da se zapisat vo listata na strelcite.Pa so po 80% bi gi izdvoil Pique i Puyol :kez: Strasni statistiki decki,zal mi e za vas :pos:

Ко Реал Мадрид да тепал во последните 4 утакмици ... :p

abe taka mrcaa sekoja sezona,a posle El classico gi nemase nikade.Mene milo mi e sto ovoj pat se so golema samodoverba,pa taka porazot ke gi zakopa dlaboko.Inaku ne znam so koj pamet mislat deka moze da sluci nekoja senzacija :pos: Messi nema sansi da ne se zapise vo listata na strelcite,pa doaga Villa i Pedro so 90% sansa da se zapisat vo listata na strelcite.Pa so po 80% bi gi izdvoil Pique i Puyol :kez: Strasni statistiki decki,zal mi e za vas :pos:

:pos2::pos2::pos2:

Уште ова фалеше да го слушнем Реал ако ја тепал фарса ќе било СЕНЗАЦИЈА :pos2::pos2:

Тоа е тоа, премногу се дигнавте у облаци. Затоа и после секој пораз плачете. На Мурињо му пуштивте црево после испаѓањето (типична работа за шупаци што мислат дека се најдобри и неможат да изгубат од никого).

^ Па на Бернабе не би пуштиле црево да беа елиминирани Реал дома пред финале на Кампот ?
Не за џабе цел Мадрид за Интер навиваше во финалето, се клањаа по улица а видат фан на Интер, ги спасија од тежок резил, инвазија на каталонци и евентуално кревање на пехар од Барса у центарот на Мадрид. :)

Па добро бе, не е Македонска лига па ајде оправдано, непрофесионалност. Се прават како којзнае што да се, а после пораз се понашаат како најголеми шупаци. Нема врска што би било кога би било, испаднаа и крај.

Ама ај да не забегуваме од темава, такви се што да праемо.

Manga другар слабо го имаш следено муабетот.Се работеше за еден пост на фан од реал кој гласеше реал е најдобриот клуб на планетава и затоа ке победел.Е сеа,јас кажав реално : на стара слава не се живее,ова е 21 век.Не е времето на франко(кога се знаеше од старт на натпреварот кој ќе победи),во фудбалот повеќе нема фаворити т.е не постои најдобар клуб,но постојат клубови кои стремат кон тоа.
И да последниве години( и како фан а и реално гледано) Барселона е подобар клуб од Реал и играме на домашен терен,затоа очекувам во најмала рака нерешено.Поз

Каков реал какви бакрачи,нек молат бога да не примат пак 6 комада.

Каков реал какви бакрачи,нек молат бога да не примат пак 6 комада.

Сеа сум на факс ајде прогуглај на тоа гравчињата види што ќе имам за ручек после? :(

:pos2::pos2::pos2:

Уште ова фалеше да го слушнем Реал ако ја тепал фарса ќе било СЕНЗАЦИЈА :pos2::pos2:

pa isto ko Racing,Levante i nekoi drugi i Real gubi od Barca doma-gosti,iako raka na srce gol razlikata e malce pomala od ona sto Real go jadese.Ako slucajno nekoj od ovie timovi ne pobedi bi bilo senzacija,vo sto se razlikuva Real u ovoj pogled:baeh:

Абе фудбалов испаѓа по муабетов дека се игра само последниве 2 години ...

Сте запнале со типување сите. Да се навива е едно, инаку оваа утакмица е чист трознак.
Тие што навиваат за Барса треба да сватат дека овој Реал е сосема поинаков, далеку посилен и постабилен во играта и нема да биде воопшто проста задачата да се победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom