Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
И сепак има САМО два гола помалце со два натпревари помалце изиграни... 3 асистенции повеќе, а игра крилен напаѓач во НОВА екипа.

Муабетот ми е кога е Игуаин во прашање ги зимате и најмалите детали, вакви шанси промашувал, онакви шанси, не знаел да се загради, против јаки тимови не играл добро, небитно што тогаш никој не играл како што треба. Кога е некој ваш напаѓач во прашање одма наоѓате секакви изговори, нова средина, крилен напаѓач, бла бла, истово лани и за Ибра беше.

Муабетот ми е кога е Игуаин во прашање ги зимате и најмалите детали, вакви шанси промашувал, онакви шанси, не знаел да се загради, против јаки тимови не играл добро, небитно што тогаш никој не играл како што треба. Кога е некој ваш напаѓач во прашање одма наоѓате секакви изговори, нова средина, крилен напаѓач, бла бла, истово лани и за Ибра беше.
Ми е гајле за Игуаин, никад не сум го спомнал. Ама за да се спореди со Виља треба да напуни уште годинки, две три пичичи и успех со Аргентина.

Ми е гајле за Игуаин, никад не сум го спомнал. Ама за да се спореди со Виља треба да напуни уште годинки, две три пичичи и успех со Аргентина.

Кога тоа Виља освоил две-три пичичи, па што мора Игуаин да ги освои за да се споредува со Виља ?

плус треба да игра во сарагоса валенсија барселона и остали третокласни тимови :tv:

И Игуаин треба да постигне 146 гола во Примера :)

Кога тоа Виља освоил две-три пичичи, па што мора Игуаин да ги освои за да се споредува со Виља ?

Не освоил ? Ме мрзеше да проверувам, како и да е, муабетот беше дека му фалат голови, години, трофеи... за споредба со него.

Не освоил ? Ме мрзеше да проверувам, како и да е, муабетот беше дека му фалат голови, години, трофеи... за споредба со него.

Се разбираме, и ја го ставам Виља во секој можен сегмент пред Игуаин, само зборот ми е дека не треба толку да се омаловажува она што Игуаин го има направено на само 22 години.

Па уште ба зошто играл сеуште Игуаин, Мурињо ако не знае кој треба да игра ја повеќе знам. :)

Една титула светска шо освоил Виља.. и сеа?? Па значи и Меси треба да му се клања на Виља поради тој факт.

Па реално гледано Бензема две победи ви донесе против Херкулес и Хихон така да....

Тоа поништува се што Игуаин напраил досеа. Cool story. Да играше лошо Игуаин ајде де, вака...

Една титула светска шо освоил Виља.. и сеа?? Па значи и Меси треба да му се клања на Виља поради тој факт.

Sevkupno mislese covekot.Ali ima vreme da go prestigne,dete e seuste iguain,na mleko uste mirisa(normalno ako za na nekoja godina ne zavrsi vo bayern ili inter,po difolt mislam)
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom