Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сепак има САМО два гола помалце со два натпревари помалце изиграни... 3 асистенции повеќе, а игра крилен напаѓач во НОВА екипа.
Ми е гајле за Игуаин, никад не сум го спомнал. Ама за да се спореди со Виља треба да напуни уште годинки, две три пичичи и успех со Аргентина.Муабетот ми е кога е Игуаин во прашање ги зимате и најмалите детали, вакви шанси промашувал, онакви шанси, не знаел да се загради, против јаки тимови не играл добро, небитно што тогаш никој не играл како што треба. Кога е некој ваш напаѓач во прашање одма наоѓате секакви изговори, нова средина, крилен напаѓач, бла бла, истово лани и за Ибра беше.
Ми е гајле за Игуаин, никад не сум го спомнал. Ама за да се спореди со Виља треба да напуни уште годинки, две три пичичи и успех со Аргентина.
Кога тоа Виља освоил две-три пичичи, па што мора Игуаин да ги освои за да се споредува со Виља ?
Не освоил ? Ме мрзеше да проверувам, како и да е, муабетот беше дека му фалат голови, години, трофеи... за споредба со него.

Една титула светска шо освоил Виља.. и сеа?? Па значи и Меси треба да му се клања на Виља поради тој факт.Не освоил ? Ме мрзеше да проверувам, како и да е, муабетот беше дека му фалат голови, години, трофеи... за споредба со него.
Една титула светска шо освоил Виља.. и сеа?? Па значи и Меси треба да му се клања на Виља поради тој факт.
... и да освои ЕП(Копа Америка) и СП.плус треба да игра во сарагоса валенсија барселона и остали третокласни тимови :tv:
... и да освои ЕП(Копа Америка) и СП.