Боки се укакио

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Многу корисно свинче му пратиле на фармата, сите муви ги собра.

Или да го натрти некој и да го задоволи, за да не прави веќе вакви глупости:pos2::pos2:

-Мислам дека сега веќе , баш никој , нема да сака да го натрти...:jaj::kesa:

Боки не е брука Македонска дури ни скопкса ни педерска ни христијаска (ако е христијан воопшто) тој е брука самиот за себе. :toe:

Боки не е брука Македонска дури ни скопкса ни педерска ни христијаска (ако е христијан воопшто) тој е брука самиот за себе. :toe:

Тука си во право. Никој официјално не го прати да не’ претставува ниту како народ, ниту како држава... незнам зошто би бил за нас брука?! Нека е брука за родителите шо го пуштиле само синчето во јабана, а не го воспитале да не тофта в’гаќи.

--- надополнето ---

Како ви се смеат Србите во моментов ... Еден Македонец пуштивме и се Насри
:pos2:

а тебе дете ако ти го има некое Македонче начукано одзади до кочанка, си ја утнал темава кај да лечиш трауми.
Имаш теми во подфорум љубов и секс, иди таму советувај се со што да се мачкаш против оток.

кога ќе се врати Боки -да му се подарат еден пар од овие (ем жуто ем кафено) :shok::pov:http://www.vampiregothicstyle.com/images/goosh-2[1].jpg супер стварчица ко да е измислена за него

Не ти е лоша таа идеја знаиш, а може и некоја блуза или мајца со напис Не сум педер, посерко сум

Их, мочнал у гаќи, големо чудо. НО, имаше еден особено грозен момент-замислете ги тоа муФчињата што му го лазева газот, на што све може да слетаат-кое на нечие лице, кое на чашата со кафе...:pov:

Их, мочнал у гаќи, големо чудо. НО, имаше еден особено грозен момент-замислете ги тоа муФчињата што му го лазева газот, на што све може да слетаат-кое на нечие лице, кое на чашата со кафе...:pov:

Хахахахахахахах браво за постов, лице, кафе:pos2: може на лебот што го јадат:pos2:

Па сите муви на светов го имаат поминато тој "пат" пред да слетаат на нечие лице, јадење и сл.:)

Ja mislam deka svesno se ima pomocano debilov za da privlece vnimanie :) nema problem dete od 24 godini e :)

svinskata nakaza se prolila ebate ebate, cel den jade i prdi i se ebe, u mesara da go staat ke profitiraat cel mesec od nego eebago, klasicen svinski peder, ... alo mamo tuka boki tvojto since, kazi milo moe, pa mamo mamo pokakio sam se i koa vikav `gotov` nikoj ne mi go izbrisa gazeto >)(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom