Koj и зошто го уби претседателот Џон Кенеди?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Поранешниот гувернер на државата Минесота Џеси Вентура со најнови информации за убиствотo на престедателот Џон Кенеди.

Еден од убијците (наводно) признава на посмртната постела што се случило.

Патем, темава е бр. 1 на гугл, а исто и фашистичката пракса на агенцијата ТСА.

http://www.infowars.com/jfk-deathbed-confession-reaches-1-on-google-ahead-of-ventura-tv-program/

isto kako so 9/11 i oficijalnata verzija za JFK od Vorenovata Komisija ima poveke dupki od svajcarsko sirenje.Voeno industriskiot kompleks gi ubi ovie dobri luge javno bez oko da im trepne

jfk2.jpg

mlk_mainpic2.jpg

RFK.jpg

Штом го има алекс Џонс толку од релевантноста.

Јас ги срушив Кулите Близначки!!!

Штом го има алекс Џонс толку од релевантноста.

Јас ги срушив Кулите Близначки!!!

Дап алекс џонс нема врска со тоа што го збори. Нема конц кампови во америка иако ги снимија со се пластични ковчези дизајнирани за брзо ослободување на телата, не е тоа вистина што пишува иако е документирано ( а тоа е основата на новинарството) не не е вистина ... и бил хикс исто така е луд ?

Go back to bed, America, your government has figured out how it all transpired. Go back to bed America, your government is in control. Here, here's American Gladiators. Watch this, shut up, go back to bed America, here is American Gladiators, here is 56 channels of it! Watch these pituitary retards bang their fucking skulls together and congratulate you on the living in the land of freedom. Here you go America - you are free to do what well tell you! You are free to do what we tell you!”

--- надополнето ---

Боље насловот да беше..кој и зошто го уби Борис Трајковски

Цитро отвори си тема за тоа.

Изиграј Call of Duty : Black Ops, all shall be revealed .

Не е темата кој го уби Дража,знаеме кој го уби Дража,темата е за Кенеди.
Можеби има игрица “Равна Гора“ vol.2 Revenge of the bearded monsters.
Или Invasion of the Rakija drinkers.

Главни осомничени според мене се:
1.Воено-индустрискиот комплекс на Америка,кадешто стојат на моќна позиција луѓе со кои не можеш да се заебаваш и да им противиш,во спротивно се знае што те чека.Овие луѓе се задолжени да ја држат воената индустрија стално во движење,сами измислуваат војни на секои 5-6 години,се сеќавате на бомбардирањето на Србија? Тоа е нивно масло,едноставно кажано,бомбите мора некаде да се потрошат,па макар тоа да се цивилни цели.Кенеди ја наеба поради тоа што им се спротистави во нивните планови да испратат војска(потрошна роба) во Виетнам(нивниот пазар).Останатото е историја.
2.Мафијата,во време на мандатот на Кенеди,мафијата која ја финансираше Кенедиевата кампања,очекуваше да добие одредени повластици после изборот на нивниот "миленик".Откако Кенеди им го заврте грбот и сакаше да им ги одземе нелегалните коцкарници(пералници на пари) во Лас Вегас,мафијата пресече дека претседателот ја преминал црвената линија и време е за негово пензионирање.
3.Новиот светски поредок,заедно со владата во сенка(овие исто така го контролираат и актуелниот Обама),се виновници за атентатот.Имено,и самиот Кенеди има некаде јавно изјавено дека постојат структури во Америка кои се толку моќни да и самиот тој не може да им се спротистави.Истото тоа јавно го има кажано и неговиот претходник Двајт Ајзенхауер.
Мислам дека погорната ТОП 3 листа и ден денес команда со светот и со половина од светската воена индустрија.Очекувајте уште сценарија и театар од овие момци во иднина,поздрав :smir:

Јас мислам дека Џон Кенеди беше убиен од Ли Харви Освалд, а зошто не знам. Веројатно заради некоја расправија, или му должел нешто... :pos2:

само едно е вистина-дека Кенеди беше убиен.....причините и како е изведено тоа точно ги има во повеќе верзии....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom